Alue
Tutustu Tykkimäki Resortiin ja Käyrälammelle saapumiseen ja aukioloaikoihin.
Lue lisää

Tykkimäki Resort sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien äärellä ja myös Kouvolan keskustan palvelut ovat aivan nurkan takana. Saavuit sitten mistä ilmansuunnasta tahansa, niin Tykkimäki Resortin majoitukset ja ajanvietteet ovat helposti saatavilla.

Aluekartta

Alta voit tutustua Tykkimäki Resortin aluekarttaan.

Vastaanotto

Tykkimäki Resortin vastaanoton löydät alueelle saavuttaessa, Lammenranta Kitchen & Barin tiloista.

Palvelurakennukset

Tykkimäki Resortilla sinua palvelevat modernit ja viihtyisät palvelurakennukset, joista löydät peseytymistilojen lisäksi keittiötilat.

Aktiviteetit

Tykkimäki Resortilla voit kokeilla erilaisia aktiviteetteja, kuten melontaa, suppailua tai maastopyöräilyä. Välinevuokrauskontin löydät vastaanottoa vastapäätä, kun saavut alueelle.

Ravintola

Tykkimäki Resortilta löydät ympärivuotisesti palvelevan ravintolan, Lammenranta Kitchen & Barin. Lammenrannassa voit nautiskella keittiön herkkujen lisäksi kesäillasta viihtyisällä terassilla.

Saunat

Tykkimäki Resortin viihtyisät saunat löydät aivan Käyrälammen rannasta. Rantasaunalla voit nautiskella majoitukseen sisältyvästä aamusaunasta, mutta voit myös vuokrata ranta- tai panoramasaunan yksityiskäyttöön.

Liikunta-alue

Liikunta-alueen löydät kartalta kohdasta 22 ja löydät sieltä trampoliinien lisäksi esimerkiksi voimistelutelineitä.

Saapuminen Tykkimäki Resortiin

Osoite: Käyrälammentie 22, 45200 Kouvola.

Omalla autolla

Tykkimäki Resortille on helppoa ja vaivatonta saapua omalla autolla, saavuit sitten mistä ilmansuunnasta tahansa. Valtateiden varsilta löydät hyvät opasteet niin Tykkimäki Resortille, kuin huvi- ja vesipuistoon.

Tykkimäki Resortin aluekarttaan voit tutustua ennakkoon alta. Autosi voit pysäköidä mökkisi välittömään läheisyyteen.

Junalla

Kouvolaan on tunnetusti helppoa ja vaivatonta saapua raiteita pitkin melkein mistä päin vain ja matka Helsingistä kestää vain reilun tunnin. Kouvolan päärautatieasema sijaitsee aivan Kouvolan keskustassa ja sieltä on vaivatonta hypätä paikallisbussiin ja pian olet Tykkimäki Resortin palveluiden äärellä.

Alta näet VR:n juna-aikataulut.

Bussilla

Varsinkin kesäkaudella Käyrälammelle ja Tykkimäki Resortille pääset vaivattomasti Kouvolan keskustasta paikallisbussin kyydissä. Alta voit tutustua paikallisliikenteen aikatauluihin.

Polkupyörällä

Käyrälampi sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Kouvolan keskustasta ja matka taittuu fillarilla noin vartissa. Keskustasta pääset siis helposti Resortille pelaamaan tai vaikka ravintola Lammenrantaan nautiskelemaan.

Tutustu Resort elämään