Tykkimäki Resortin rekrytointi on alkanut!

Kouvolan Käyrälammen rantaan nousee vuoden 2022 aikana monipuolinen ympärivuotinen Resort-kokonaisuus. Tykkimäki Resort koostuu kokousvilloista ja perhehuviloista, glampingista, ravintolasta, saunamaailmasta sekä muista vapaa-ajan toiminnoista. Tykkimäki Resortin alueelle rakentuu myös aktiviteettialue Padel -kenttineen sekä uudelle tasolle viety camping –alue. Alueella toimii kesäisin myös Tykkimäen vesipuisto Aquapark sekä Rantakioski.

Hankkeen rakennustyöt ovat hyvässä vauhdissa, once in a lifetime -avaus lähestyy ja etsimmekin nyt loistavaan kokonaisuuteen:

VUOROPÄÄLLIKÖITÄ, KOKKEJA, TARJOILIJOITA, VASTAANOTTOVIRKAILIJOITA, PIKARUOKATYÖNTEKIJÖITÄ JA SALIAPULAISIA

Työtehtävien vaatimustaso vaihtelee, täten myös toivomuksemme työkokemuksestasi ja koulutuksestasi.  Huolimatta hakemastasi tehtävästä ja sen vaatimuksista, etsimme Sinua, jolla on taitoa ja halua heittäytyä tilanteisiin ja luoda asiakkaalle tavanomaisista asiakaspalvelutilanteista erityisen mieleenpainuvia. Hymy on oleellinen osa olemustasi ja lämmin vuorovaikutustyylisi luo kiireessäkin kiireettömän tunnelman. Vuorovaikutus asiakkaiden kanssa on Sinulle kotoisaa ja luonnollista jutustelua.

Haluat olla mukana tuomassa asiakkaillemme iloa, onnellisuutta ja mieleenpainuvia muistoja yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa upean Resort-, ravintola- ja vesipuistokokonaisuuden ensimmäisinä kuukausina. Tämä kaikki on uutta meillekin, joten toivomme Sinulta joustavuutta sekä työnkuvan, että työaikojen suhteen.

Haluamme tarjota Sinulle once in a lifetime -kokemuksen, Kymen Seudun Osuuskaupan mahtavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden oman urapolun rakentamiseen. Palkkaus määräytyy matkailu-, ravintola-, ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteen jatko osassa tehtäviä on mahdollista myös kesäkauden jälkeen.

Tervetuloa mukaan huippujengiin – otamme hakemukset vastaan sähköisen hakukanavamme kautta. Resortpäällikkö Topias Sundqvist vastaa mielellään mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin numerossa 010 762 4865. Haku on käynnissä 13.2.2022 asti, ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Täytä hakemus linkistä

----------------------------------------

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä onnistuaksesi, olet jo ehtinyt kartuttamaan työkokemusta vastaanotto ja/tai tarjoilutyöstä. Lisäksi aiempi esihenkilökokemus, sekä matkailu- ja ravitsemisalan koulutus antavat Sinulle hyvät eväät menestykseen.

Palvelupäällikkönä tuot oman panoksesi paitsi vieraidemme, myös henkilökuntamme viihtymiseen. Näet tilanteissa enemmän mahdollisuuksia kuin ongelmia ja tiimissäsi vahvuuksia haasteiden sijaan. Koet tärkeäksi, että työryhmässäsi vallitsee kannustava ja positiivinen ilmapiiri. Hyvinvoiva työyhteisö, itsesi mukaan lukien, on sinulle sydämen asia ja haluat tuoda asiakkaillemme iloa, onnellisuutta ja mieleenpainuvia muistoja yhdessä tiimisi kanssa. Esihenkilönä toimit järjestelmällisesti ja vastuunkantajan roolistasi huolimatta kykenet myös jakamaan vastuuta työryhmäsi sisällä. Vuorovaikutus asiakkaiden ja työryhmän kesken on sinulle luonnollista.

Tykkimäki Resortin toiminnassa kausivaihtelu on suurta ja sen mukaan elää myös työnkuvasi.

Päävastuualueenasi tulee olemaan vahvuuksistasi riippuen ensisijaisesti Resortin vastaanoton tai alueelle avautuvan ravintolan tehtävät, mutta myös alueen muiden toimintojen kokonaisvaltainen vetäminen ja henkilökunnan kannustava johtaminen yhdessä muun esi-henkilötiimin kanssa. Työnkuva on moninainen ja se tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittyä urallasi eteenpäin.

Haluamme tarjota sinulle once in a lifetime -avauskokemuksen, Kymen Seudun Osuuskaupan mahtavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden oman urapolun rakentamiseen. Palkkaus määräytyy matkailu-, ravintola-, ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tervetuloa mukaan huippujengiin – otamme hakemukset vastaan sähköisen hakukanavamme kautta. Resortpäällikkö Topias Sundqvist vastaa mielellään mieltäsi askarruttaviin kysymyk-siin numerossa 010 762 4865. Haku on käynnissä 13.2.2022 asti, ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Täytä hakemus linkistä