Aktiviteetit
Käyrälammen maisemissa pääset kokeilemaan niin maastopyöräilyä kuin melontaa.
Lue lisää
Aktiviteetit
Padel

Tykkimäki Resortin padelkenttä on Kouvolan seudun ainoa ulkokenttä. Hittilajista saat aivan uudella tavalla elämyksiä irti Käyrälammen maisemissa.

Aktiviteetit
Melonta

Käyrälammelta avautuvat melontareitit tarjoavat paljon mahdollisuuksia niin aloittelijoille, kuin kokeneille konkareille. Kanootti- ja kajakkivalikoimasta löydät helposti sinulle sopivan vaihtoehdon.

Aktiviteetit
Pyöräily

Tykkimäki Resortilta pääset vaivatta hyödyntämään Kouvolan seudun laajat pyöräilyreitit. Voit vuokrata perinteisen maastopyörän, fatbiken tai vaikka sähköpyörän. Vuokrattavissa on myös perheen pienimmille sopivia pyöriä.

Aktiviteetit
Elämyskellunta

Elämyskellunta auttaa irtautumaan stressistä ja rentoutumaan. Kellunnassa pääset ihastelemaan kuuta ja tähtiä Käyrälammen taivaan alle.

Aktiviteetit
Suppailu

Kaunis kesäilta ja peilityyni Käyrälampi tarjoavat täydellisen miljöön suppailuun.

Aktiviteetit
Lumikenkäily

Tykkimäki Resortilla riittää puuhaa ja aktiviteettia myös kesäkauden ulkopuolella. Talvella pääset Käyrälammelta vaivatta lumikenkäilemään kauniisiin maisemiin.

Aktiviteetit
Metsämieli-retki

Metsämieli-retki antaa mahdollisuuden pysähtyä aistimaan ympäröivää luontoa ja rentoutua suomalaisen metsän syleilyssä. Puut, metsän kasvit, tuuli, aurinko ja tuoksut lataavat akkuja ja tukevat mielenrauhaa.

Retkellä tehdään läsnäoloon, voimavaroihin, virkistymiseen ja mielentaitoihin liittyviä Metsämieli-harjoituksia, jotka kehittävät mielen ja kehon kuuntelua. Metsämieli-retken jälkeen olo on rentoutunut ja tyyni.

  • Metsämieli-retki on varattavissa 6-16 henkilön ryhmille.
  • Retki on mahdollista toteuttaa lumettoman ajan ulkopuolella.
Explore Tykkimäki Resort