Äkkilähtö hiihtolomalle
Majoitukset -20% päivän hinnasta varauskoodilla TALVI24
Lue lisää

Hiihtolomalle Tykkimäki Resortille!

Saat nyt äkkilähtötarjouksena majoituksen Tykkimäki Resortilla -20 % päivän hinnasta! Varaa majoitus sähköisestä varausjärjestelmästämme koodilla TALVI24. Kampanjahintainen varaus edellyttää S-Etukorttia.

Kun varaat kampanjahintaisen majoituksen, saat kaupan päälle veloituksettomat hissiliput Mielakan rinnekeskukseen! Lisäksi Resortin majoittujat saavat välinevuokrauksista 50 %:n alennuksen.

S-Etukortilla -20% majoituksen päivän hinnasta

  • Varausaika: 29.1.–25.2.2024.
  • Majoitusaika: 19.2.–3.3.2024.
  • Kampanjakoodi: TALVI24
  • Tarjous on voimassa Tykkimäki Resortin sähköisen varausjärjestelmän kautta tehdyissä varauksissa.
  • Tarjous ei koske teltta- tai caravanpaikkoja.
  • Tarjous sisältää hissiliput Mielakan rinnekeskukseen varauksessa olevalle henkilömäärälle.
Veloituksetta Mielakan rinteisiin!

Kun varaat kampanjahintaisen majoituksen, Tykkimäki Resort tarjoaa ilmaiset hissiliput Mielakan rinnekeskukseen ja välinevuokrauksen puoleen hintaan.

Talvilomaviikkojen tarjous

  • Hissiliput 0 € ja välinevuokraus -50 %
  • Tarjous on voimassa kampanjakoodilla TALVI24 tehdyissä varauksissa.

Mielakan rinteet ovat vain kahden kilometrin päässä Kouvolan keskustasta. Lastenmaa, pulkka- ja tuubirinne sekä monentasoiselle laskettelijalle soveltuvat laskettelurinteet tarjoavat rentouttavaa puuhaa talvipäivinä.

Talvilomaviikot Tykkimäki Resortilla

Ei ihan Lappi mutta lähellä! Ainekset huolettomaan talvilomaan löydät uudelta Tykkimäki Resortilta! Perheet ja kaveriporukat majoittuvat mukavasti moderneissa villoissamme tai hirsihuviloissamme. Pariskunnille ja ystävyksille suosittelemme tunnelmallisia Glamping Laawuja.

Porteiltamme alkavat hiihtoladut kutsuvat talviseen luontoon, ja laskettelurinteet odottavat 10 minuutin ajomatkan päässä. Päivän puuhien jälkeen nautiskellaan saunoista ja oman ravintolamme antimista!

Lue lisää

Tykkimäki Resort on ainutlaatuinen kohde ympärivuotiseen lomailuun. Meillä nautit moderneista ja tyylikkäistä majoituskohteista, hemmottelusta saunoissa, makuelämyksistä ravintolassamme Lammenranta Kitchen & Barissa sekä monenlaisista aktiviteeteista.

Varaa kampanjahintainen majoitus varausjärjestelmästämme. Tutustu Tykkimäki Resortin yleisiin varausehtoihin.

Tutustu Resort elämään