Elämykset
Tykkimäki Resort on ainutlaatuinen kohde ympäri vuotiseen lomailuun. Nauti hemmottelusta saunoissa, makuelämyksistä ravintolassamme, ohjatuista ja omatoimisista aktiviteeteista ja kesäkaudella omasta huvipuistosta kävelymatkan päässä!
Lue lisää
Elämykset
Hemmotteluloma kahdelle

Varaa hemmotteluloma hääyöksi, lahjaksi tai vaikka ihanaksi yllätykseksi! Eksoottisen glampingmajoituksen lisäksi voit valita haluamasi lisäpalvelut rentouttavaan yhteiseen hemmotteluretkeen.

  • Esimerkiksi yhden yön majoitus Glamping Laawussa sekä hemmotteluaamiainen Laawulle tarjoiltuna kahdelle hengelle alk. 239.00 €.
  • Majoituksen ja haluamasi lisäpalvelut voit varata suoraan varausjärjestelmästämme.

Kaipaatko tekemistä lomaasi? Saimaan Paljun aktiviteetti- ja vuokrauspisteeltä saat käyttöösi modernit vuokravälineet pyöräretkille, maastopyöräilyyn, suppailuun, melontaan ja lumikenkäilyyn. Välineet on helppo varata etuhintaan suoraan verkkovuokraamosta.

 

Varaa hemmottelulomasi

Elämyksiä metsäluonnossa ja vesillä

Varaa omalle ryhmälle ohjatut elämykset tai lähde omatoimiretkelle! Välineitä voit vuokrata Resortilta! Käyrälampi ja Resortin kupeesta lähtevät luontopolut tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet aktiivilomailuun ympäri vuoden.

Ohjatut elämykset toteuttaa ja välinevuokrauksesta Resort-alueella vastaa yhteistyökumppanimme Saimaan Palju Events.

Kesän paras huvipuistoreissu

Tykkimäki Resortilla vietätte kesän ikimuistoisimman huvipuistoreissun! Kävelymatkan päästä löydätte sekä Suomen sympaattisimman Tykkimäen huvipuiston että vesipuisto Aquaparkin.

Huvittelupäivän jälkeen rentoudutaan rantasaunassa ja pulahdetaan Resortin omilta laitureilta Käyrälammen aaltoihin. Tähän retkeen kannattaa suosiolla varata ainakin kaksi päivää!

Elämykset
Saunat

Tykkimäki Resortin panoraamasaunat ja ranta- sekä -savusauna muodostavat upean elämyskokonaisuuden.  Arjen luksusta tuovat poreallas ja kauniit järvimaisemat. Saunan voit varata seurueellesi myös ilman majoitusta!

Lue lisää

Elämykset ryhmille

Etsitkö uniikkia ympäristöä yrityksesi asiakastilaisuudelle, sukujuhlille, polttareille tai kahdenkeskiseen hemmotteluun? Tykkimäki Resort tarjoa laadukkaat puitteet ikimuistoisille yhteisille hetkille.

Juhlat ja virkistyspäivät

Tykkimäki Resortilla järjestät unohtumattomat juhlat perheelle, kavereille ja työporukoille. Resortilla laadukas majoitus, aktiviteetit ja makuelämykset ovat saumaton kokonaisuus. Kouvolan alueen palvelut ovat myös helposti saavutettavissa Resortilta käsin.

Polttarit

Tykkimäki Resortilta löydät upeat puitteet polttariviikonloppuun. Tyylikkäässä villassamme majoittuu suurempikin porukka ja ruokailut sekä yhteiset aktiviteetit järjestyvät kaikki Resortalueella. Vauhdikkaan päivän päätteeksi on helppo siirtyä Kouvolan yöelämään jatkoille.

Ravintola
Lammenranta Kitchen & Bar

Resortlomailuun kuuluvat olennaisesti myös makuelämykset. Oma ravintolamme Lammenranta Kitchen & Bar palvelee sekä Resortilla majoittuvia että paikallisia asiakkaita ympäri vuoden. Kausittain vaihtuvassa menussa ja teemailloissa näkyvät lähialueen tuotteet. Älä unohda myöskään sunnuntaibrunsseja!

Hiihtolenkin jälkeen suuntaa Lammenrannan terassille munkkikaakaolle tai nauti höyryävä lautasellinen kermaista lohikeittoa paikallisella ruisleivällä. Tunnelmallista iltaa on ihanaa istua à la carte -listan antimien äärellä maisemaa ihaillen.

Lue lisää Lammenrannasta!

Saimaan Palju Events vuokraa välineet ja toteuttaa elämykset

Tykkimäki Resortin erilaiset aktiviteetit toteuttaa yhteistyökumppanimme Saimaan Palju Events vuosien kokemuksella yksityisten ja yritysasiakkaiden palvelemisesta.

Paljun välinevuokraamosta Resort alueella vuokraat talvella lumikengät ja e-fatbiket omatoimiretkeilyyn. Kesällä valikomaan tulevat sup-laudat, kanootit sekä padel-varusteet.

Talvikaudella vuokraamossa on henkilökuntaa vain viikonloppuisin. Itsepalvelulokerikosta voit vuokrata välineitä kellon ympäri.

Tutustu Resort-elämään