Elämykset
Tykkimäki Resort on ainutlaatuinen kohde ympäri vuotiseen lomailuun. Nauti hemmottelusta saunoissa, makuelämyksistä ravintolassamme, ohjatuista ja omatoimisista aktiviteeteista ja kesäkaudella omasta huvipuistosta kävelymatkan päässä!
Lue lisää
Hemmottelupaketti

Hemmottelupaketti hääyöksi, lahjaksi tai vaikka ihanaksi yllätykseksi. Hemmottelupaketti pitää sisällään kaiken oleellisen rentouttavaan yhteiseen hemmotteluretkeen.

  • Yhden yön majoitus Glamping Laawussa.
  • Vapaavalinnainen välinevuokra tai aktiviteetti kauden mukaan, 2-3 h. Kysy vaihtoehdoista varauksen yhteydessä!
  • Kahden ruokalajin fiinimpi illallinen alkumaljoineen Lammenranta Kitchen & Barissa.
  • Hemmotteluaamiainen Laawulle tarjoiltuna.
  • S-Etukortilla 374.00€ (normaali hinta 385.00€)

Hemmottelupaketit varataan myyntipalvelumme kautta:
sales.kymenseutu@sok.fi
010 762 4090

Saunat

Tykkimäki Resortin panoraamasaunat ja ranta- sekä -savusauna muodostavat upean elämyskokonaisuuden. Arjen luksusta tuovat poreallas ja kauniit järvimaisemat. Saunan voit varata seurueellesi myös ilman majoitusta!

Lue lisää
Lammenranta Kitchen & Bar

Resortlomailuun kuuluvat olennaisesti myös makuelämykset. Oma ravintolamme Lammenranta Kitchen & Bar palvelee sekä Resortilla majoittuvia että paikallisia asiakkaita ympäri vuoden. Kausittain vaihtuvassa menussa ja teemailloissa näkyvät lähialueen tuotteet. Älä unohda myöskään sunnuntaibrunsseja!

Hiihtolenkin jälkeen suuntaa Lammenrannan terassille munkkikaakaolle tai nauti höyryävä lautasellinen kermaista lohikeittoa paikallisella ruisleivällä. Tunnelmallista iltaa on ihanaa istua à la carte -listan antimien äärellä maisemaa ihaillen.

Lue lisää Lammenrannasta!

Elämyksiä metsäluonnossa ja vesillä

Varaa omalle ryhmälle ohjatut elämykset tai lähde omatoimiretkelle! Välineitä voit vuokrata Resortilta! Käyrälampi ja Resortin kupeesta lähtevät luontopolut tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet aktiivilomailuun ympäri vuoden.

Ohjatut elämykset toteuttaa ja välinevuokrauksesta Resort-alueella vastaa yhteistyökumppanimme Saimaan Palju Events.

Elämykset ryhmille

Etsitkö uniikkia ympäristöä yrityksesi asiakastilaisuudelle, sukujuhlille, polttareille tai kahdenkeskiseen hemmotteluun? Tykkimäki Resort tarjoa laadukkaat puitteet ikimuistoisille yhteisille hetkille.

Kokoukset ja juhlat

Tykkimäki Resortilla järjestät unohtumattomat juhlat perheelle tai kaveriporukalle. Kokouskin saa meillä juhlan tuntua. Resortilla laadukas majoitus, modernit kokoustilat, aktiviteetit ja makuelämykset ovat saumaton kokonaisuus. Kouvolan alueen palvelut ovat myös helposti saavutettavissa Resortilta käsin.

Polttarit

Tykkimäki Resortilta löydät puitteet polttariviikonloppuun. Tyylikkäässä villassamme majoittuu suurempikin porukka. Yhteiseksi aktiviteetiksi voitte valita vaikkapa elämyskellunnan, suppailuretken tai e-fatbikesafarin.

Morsian tai sulhanen saunotetaan upeassa panoraamasaunassa ja villan rauhassa voitte valmistautua illan rientoihin. Lammenranta Kitchen & Bar tarjoilee illallisen upein maisemin, jonka jälkeen on helppo siirtyä Kouvolan yöelämään jatkoille.

Kesän paras huvipuistoreissu

Tykkimäki Resortilla vietätte kesän ikimuistoisimman huvipuistoreissun! Kävelymatkan päästä löydätte sekä Suomen sympaattisimman Tykkimäen huvipuiston että vesipuisto Aquaparkin.

Huvittelupäivän jälkeen rentoudutaan rantasaunassa ja pulahdetaan Resortin omilta laitureilta Käyrälammen aaltoihin. Tähän retkeen kannattaa suosiolla varata ainakin kaksi päivää!

Saimaan Palju Events vuokraa välineet ja toteuttaa elämykset

Tykkimäki Resortin erilaiset aktiviteetit toteuttaa yhteistyökumppanimme Saimaan Palju Events vuosien kokemuksella yksityisten ja yritysasiakkaiden palvelemisesta.

Paljun välinevuokraamosta Resort alueella vuokraat talvella lumikengät ja e-fatbiket omatoimiretkeilyyn. Kesällä valikomaan tulevat sup-laudat, kanootit sekä padel-varusteet.

Talvikaudella vuokraamossa on henkilökuntaa vain viikonloppuisin. Itsepalvelulokerikosta voit vuokrata välineitä kellon ympäri.

Tutustu Resort-elämään