Hyvä tietää
Herättääkö tuleva yöpyminen tai kokousmatka Tykkimäki Resortilla kysymyksiä?
Lue lisää

Kotimaan matkailun uusi helmi odottaa Kouvolassa, Käyrälammen rannalla. Kokosimme alle hyödyllistä tietoa ja usein kysyttyjä kysymyksiä Tykkimäki Resortilla majoittumiseen ja viihtymiseen liittyen. Tykkimäki Resortilla voit majoittua moderneissa huviloissa tai eksoottisessa Glamping Laawussa. Alue tarjoaa myös uniikit ja upeat puitteet kokouksille ja erilaisille juhlille.

 • Tykkimäki Resort sijaitsee VT15 varrella, noin 6,5 km päässä Kouvolan ydinkeskustasta. Tykkimäki Resortin osoite on Käyrälammentie 22, 45200 Kouvola. Reittiohjeet löydät Googlesta.

 • Majoituskohteen avaimet noudetaan Tykkimäki Resortin vastaanotosta sen aukioloaikoina.

  Mikäli saavutte majoittumaan vastaanoton aukiolojen ulkopuolella, ilmoitathan saapumisajan Tykkimäki Resortin vastaanottoon viimeistään tulopäivänä klo 12:00 mennessä.

  Tykkimäki Resort vastaanotto:

  010 762 4091

 • Vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella saapuville annamme erillisohjeet majoituskohteen avainten noutoa varten.

  Mikäli saavut vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella, ilmoitathan saapumisajan vastaanottoon viimeistään tulopäivänä kello 12.00 mennessä.

 • Varausta on mahdollista siirtää voimassa olevien toimitusehtojen puitteissa. Hinta vahvistetaan muutoksen yhteydessä, jolloin myös mahdollinen hyvitys tai lisämaksu suoritetaan. Varaus- ja toimitusehtoihin voit tutustua täällä.

 • Varauksen peruminen on mahdollinen toimitusehtojen puitteissa. Suosittelemme yllättävän tapaturman tai sairauden varalle matkavakuutuksen hankkimista.

  Varaus- ja toimitusehtoihin voit tutustua täällä.

 • Kyllä, mutta asiasta pitää ilmoittaa ennakkoon myyntipalveluun tai Tykkimäki Resortin vastaanottoon.

 • Päiväsaikaan vieraat ovat tervetulleita, mutta kello 22.00 – 7.00 majoituskohteissa saavat oleskella vain majoitukseen kirjautuneet henkilöt.  Majoituslain mukaan asiakkaan on täytettävä majoitusilmoitus.

  Matkustajailmoitus täytetään sisäänkirjautumisen yhteydessä. Asiakas vastaa tietojen oikeellisuudesta ja täyttää tiedot matkustajailmoituksen mukaisesti. Tietojenantovelvollisuuden laiminlyönnistä ja väärien henkilötietojen antamisesta on säädetty rangaistus rikoslaissa.

 • Lemmikit ovat tervetulleita lomamökkeihin ja neljän hengen minimökkeihin, tarkemman tiedon löydät kohdetiedoista.

  Lemmikkiveloitus on 30 € /viipymä. Huomioithan, että resortin alueella eläimet tulee pitää kytkettynä. Luvatta tuoduista lemmikeistä veloitamme vähintään yhden vuorokauden vuokrahinnan sekä erilliskorvauksen tekstiilien pesusta.

  Leirintäalueelle lemmikit saavat majoittua maksutta.

 • Tupakointi kaikissa alueen sisätiloissa on ehdottomasti kielletty. Sisätiloissa tupakoinnista veloitamme vähintään yhden vuorokauden vuokrahinnan sekä erilliskorvauksen tekstiilien pesusta.

 • Alueella voi liikkua esteettömästi pyörätuolilla. Esteettömyys on huomioitu palvelurakennuksissa, joista löytyy LE-mitoituksellisesti liikuntaesteettömät WC:t. Alueelta löydät myös inva-parkkipaikat.

 • Rantasauna ja savusauna lämpeävät majoittujille kesäsesonkiaikaan päivittäin. Katso ajatasaiset tiedot Saunat-sivulta.

  Alueen kolme panoraamasaunaa ovat vuokrattavissa erikseen vuoden ympäri. Ranta- ja savusaunaa voi vuokrata yksityiskäyttöön vain sesongin ulkopuolella.

 • Loppusiivous sisältyy majoituskohteen vuokrahintaan. Edellytämme kuitenkin kohtuullista siisteyttä; huonekalujen ja varusteiden tulee olla ehjinä ja paikoillaan sekä roskien niille varatuissa kierrätysastioissa.

  Niissä majoituskohteissa, joissa astiat kuuluvat varustukseen, tulee astiat sijoittaa tiskikoneeseen ja tiskikone laittaa päälle ennen lähtöä. Myös lomakohteen piha-alueen tulee olla siistissä kunnossa. Kohtuuttomasta siivosta perimme tarpeen mukaiset siivouskulut.

 • Mikäli asiakas saapuu uloskirjautumaan vastaanoton aukiolojen ulkopuolella ja ravintolan on yhä auki, asiakas voi jättää huonekortit ravintolan henkilökunnalle. Vastaanoton ja ravintolan ovien ollessa suljettuna asiakas voi jättää avainkortit vastaanoton ovien vieressä olevaan lukolliseen postilaatikkoon.

 • Kyllä, alueella on maksuton langaton wifi-yhteys kaikille alueella vieraileville.

 • Alueen palvelurakennuksessa on pyykinpesukoneita asiakkaittemme käytettävissä. Hinta on 3 € /pesukerta.

 • Palvelurakennukset toimivat avainkorteilla, joten niiden haltijat voivat vapaasti hyödyntää palvelurakennuksia.

 • Alueella on yleinen hiljaisuus kello 23.00–06.00, jonka aikana metelöinti on ehdottomasti kielletty.

Elämykset

Kaipaat rentoa saunomista upeissa maisemissa vai jännittäviä elämyshetkiä?

Majoitusvaihtoehdot

Tutustu Tykkimäki Resortin eri majoitusvaihtoehtoihin. Haluaisitko kokea eksoottisen Glamping-Laawun tai majoittua upeassa villassa?

Lammenranta Kitchen & Bar

Ympäri vuoden avoinna oleva Lammenranta Kitchen & Bar hurmaa keittiön herkuilla ja raikkailla drinkeillä.

Juhla- ja elämyspaketit.

Tykkimäki Resort tarjoaa loistavat puitteet erilaisille juhlille ja virkistyspäiville.

Tutustu Resort elämään