Ryhmille
Tykkimäki Resort on oiva ryhmämatkan kohde matkanjärjestäjille ja urheiluseuroille. Meillä järjestät taatusti myös ikimuistoiset polttarit, synttärit tai sukujuhlat!
Lue lisää

Täydellinen paketti kaikenkokoisille ryhmille. Tykkimäki Resortissa järjestät riemukkaan tyhy-päivän tai juhlat sukulaisille ja kaveriporukalle! Kokous- ja juhlatilat, yhteiset aktiviteetit, ruokatarjoilut ja tarvittaessa majoitus löytyvät kaikki resortalueelta. Valmiit kokous- ja elämyspakettimme ovat helposti räätälöitävissä juuri sinun tarpeisiisi. Tutustu tarjontaamme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Kesäkaudella Suomen sympaattisin Tykkimäen huvipuisto ja vesipuisto Aquapark vain kävelymatkan päässä tekevät Tykkimäki Resortista ainutlaatuisen lomakohteen. Kouvola ja Kymenlaakso tarjoaa myös runsaasti kulttuuri- ja luontokohteita päiväretkille. Meillä viihdytte varmasti pidemmänkin aikaa!

Elämykset
Elämysaktiviteetit ryhmille

Varaa omalle ryhmällesi elämysaktiviteetti ammattitaitoisen ohjaajan johdolla. Sesongin mukaan valittavissa on esimerkiksi kiipeilyä Seikkailu-kiipeilyradalla, elämyskelluntaa ja melontaa Käyrälammen aalloilla, vauhdin hurmaa efatbike-safarilla sekä rentoutumista metsäretkellä. Ohjatut elämykset toteuttaa yhteistyökumppanimme Saimaan Palju Events.

Lue lisää
Ryhmille
Juhlat ja kokoukset

Oletko järjestämässä juhlia perheelle tai kaveriporukalle? Etsitkö uniikkia kohdetta yrityksesi kokoukselle tai asiakastilaisuudelle? Tykkimäki Resortilta löydät laadukkaat ja modernit tilat, jotka ovat muunneltavissa monenlaisten tilaisuuksien tarpeisiin. Elämys- ja kokouspaketeista räätälöimme juuri sinun tilasuuteesi sopivan kokonaisuuden.

Lue lisää tiloista ja elämyspaketeista
Aktiviteetit
Urheiluseuroille ja ryhmämatkalaisille

Tyykimäki Resortilla majoitat sporttiryhmät ja muut ryhmämatkalaiset. Ympärivuotisessa käytössä on noin 80 vuodepaikkaa ja omassa Lammenranta Kitchen & Bar -ravintolassamme järjestämme vaivattomasti herkulliset aamiaiset, lounaat ja illalliset.

Aktiviteettivalikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin ympäri vuoden. Kirsikkana kakun päällä on vain kävelymatkan päässä sijaitseva Suomen sympaattisin Tykkimäen huvipuisto ja vesipuisto Aquapark!

Pyydä tarjous ryhmällesi: sales.kymenseutu@sok.fi

Elämykset
Polttarit

Tykkimäki Resortilta löytyy kaikki tarvittava ikimuistoiseen polttariviikonloppuun, majoitukset pienille ja suurille seurueille, ruokailut Lammenranta Kitchen & Barissa, saunat ja yhteiset aktiviteetit. Iltaa on helppo jatkaa Kouvolan keskustassa vain 10 minuutin matkan päässä Resortilta.

Lue lisää!

Tiedustelut ja ryhmävaraukset

Voit tiedustella ryhmävarauksia Kymen Seudun Osuuskaupan matkailu- ja ravitsemiskaupan myyntipalvelusta.

sales.kymenseutu@sok.fi
Puh. 010 762 4090
(pvm/mpm, avoinna arkisin 8-17)

Yhteystiedot ja viesti
Aktiviteetit
Aktiviteetteja ympäri vuoden
Tutustu Resort-elämään