Majoitus
Arjen luksusta ja modernia Resort elämää.
Lue lisää
Majoitukset
Glamping

Laavun eksotiikka ja hotellihuoneen mukavuudet samassa paketissa. Tykkimäki Resortin kolme erillistä Glamping-laavua tarjoavat ikimuistoisen majoituskokemuksen esimerkiksi pariskunnille.

  • Glamping Laawussa voi majoittua enintään kaksi henkeä.
Majoitukset
Perhehuvilat

Hyvin varustellut ja viihtyisät huvilat, joissa arjen luksus saa uuden merkityksen. Jokainen huvila on varusteltu lämmitetyllä Drop-porealtaalla ja pehmeillä sängyillä. Huviloiden modernit ja viihtyisät keittiö- ja kylpytilat takaavat ikimuistoisen yöpymisen. Tervetuloa nauttimaan!

  • Perhehuviloissa voi majoittua enintään kuusi henkeä.
Majoitukset
Minimökit

Minimökit ovat pieniä mutta viihtyisiä, pehmeitä nukkumiseen tarkoitettuja pesiä. Kaveriporukat voivat istua iltaa ja viettää aikaa yhteisellä terassialueella, josta löytyy viihtyisä nuotiopiste. Voit vuokrata useamman minimökin ja istua iltaa vaikka aamuun asti nuotion äärellä.

  • Osassa mökeistä voi majoittua enintään kaksi henkeä ja osassa enintään neljä henkeä.
Majoitukset
Lomamökit

Tykkimäki Resortin lomamökit soveltuvat täydellisesti esimerkiksi perheille. Kaikki mökit tarjoavat yhtä laadukkaan ja mukavan majoitusvaihtoehdon. Omalla saunalla ja tilavalla keittiöllä varustelluissa mökeissä viihdyt helposti pidempäänkin.

  • Yhden makuuhuoneen lomamökeissä voi majoittua enintään neljä henkeä.
  • Kahden makuuhuoneen lomamökeissä voi majoittua enintään kuusi henkeä.
Majoitukset
Villat

Tykkimäki Resortin villat tarjoavat elämyksellisen majoitusvaihtoehdon, mutta myös loistavan kokoontumispaikan kokouksia ja tapaamisia varten. Huippuunsa varustelluista villoista on yhteys erilliseen neuvottelupaviljonkiin ja reilusti tilaa isommallekin seurueelle. Annoksen lisää luksusta tuovat lämmitetyt Drop-porealtaat.

  • Villassa voi majoittua enintään 13 henkeä.
Majoitukset
Camping

Reilusti sähköpistokkeellisia paikkoja matkailuajoneuvoille. Kaikki matkailuajoneuvojen paikat on varusteltu omalla autopaikalla, sähköpistokkeella, pienellä nurmialueella ja laatoitetulla terassialueella. Telttailijat voivat yöpyä yhtä viihtyisillä omilla nurmialueilla Käyrälammen luonnon keskellä.

Elämyksiä koko perheelle

Suomen siistein resort, joka on perheiden, pariskuntien, porukoiden ja kokoustajien ehdoton must -kohde ympäri vuoden.

Lue lisää
Tutustu Resort elämään