Majoitus
Majoitus jokaiseen makuun. Arjen luksusta ja modernia resort elämää.
Lue lisää
Glamping Laawut

Laavun eksotiikka ja hotellihuoneen mukavuudet samassa paketissa. Tykkimäki Resortin kolme erillistä kahden hengen Glamping-laavua tarjoavat ikimuistoisen majoituskokemuksen pariskunnille ja ystävyksille.

Hirsihuvilat

Hyvin varustellut ja viihtyisät huvilat, joissa arjen luksus saa uuden merkityksen. Jokainen huvila on varusteltu lämmitetyllä Drop-porealtaalla ja pehmeillä sängyillä. Huviloiden modernit  keittiö- ja kylpytilat takaavat ikimuistoisen yöpymisen. Hirsihuviloissa on majoitustilaa kuudelle hengelle. Tervetuloa nauttimaan!

Tykkimäki Villat

Tykkimäki Resortin villat tarjoavat elämyksellisen majoitusvaihtoehdon, mutta myös loistavan kokoontumispaikan kokouksia ja tapaamisia varten. Huippuunsa varustelluista villoista on yhteys erilliseen neuvottelupaviljonkiin ja reilusti tilaa isommallekin seurueelle. Annoksen lisää luksusta tuovat lämmitetyt Drop-porealtaat. Tykkimäki Villassa on majoitustilaa jopa 13 hengelle.

Lomamökit

Tykkimäki Resortin lomamökit soveltuvat täydellisesti esimerkiksi perheille. Kaikki mökit tarjoavat yhtä laadukkaan ja mukavan majoitusvaihtoehdon. Omalla saunalla ja tilavalla keittiöllä varustelluissa mökeissä viihdyt helposti pidempäänkin.

  • Yhden makuuhuoneen lomamökeissä on majoitustilaa neljälle hengelle.
  • Kahden makuuhuoneen lomamökeissä on majoitustilaa kuudelle hengelle.
Camping

Reilusti sähköpistokkeellisia paikkoja matkailuajoneuvoille. Kaikki matkailuajoneuvojen paikat on varusteltu omalla autopaikalla, sähköpistokkeella, pienellä nurmialueella ja laatoitetulla terassialueella. Telttailijat voivat yöpyä yhtä viihtyisillä omilla nurmialueilla Käyrälammen luonnon keskellä.

  • Caravan-paikoilla voi majoittua ympäri vuoden.
  • Telttapaikat ovat varattavissa kesäkaudella.
Minimökit

Minimökit ovat pieniä mutta lokoisia nukkumapesiä. Kaveriporukat voivat istua iltaa ja viettää aikaa yhteisellä terassialueella. Voit vuokrata useamman minimökin ja viihtyä vaikka aamuun asti luonnon äärellä.

  • Osaan mökkejä voi majoittua  kaksi henkeä ja osaan neljä henkeä.
  • Minimökit ovat varattavissa  jälleen kesällä 2024.
Arjen luksusta ja modernia resortelämää!

Uppoudu Resort Magazineen ja valmistaudu vierailuusi.

Tekemistä moneen makuun

Suomen siistein resort on perheiden, pariskuntien, porukoiden ja kokoustajien ehdoton must -kohde ympäri vuoden. Meiltä löytyy tekemistä pidemmän ja lyhyemmän lomailun tarpeisiin.

Lue lisää
Tutustu Resort-elämään