Majoitus
Majoitus jokaiseen makuun. Arjen luksusta ja modernia resort elämää.
Lue lisää
Glamping Laawut

Laavun eksotiikka ja hotellihuoneen mukavuudet samassa paketissa. Tykkimäki Resortin kolme erillistä kahden hengen Glamping-laavua tarjoavat ikimuistoisen majoituskokemuksen esimerkiksi pariskunnille.

Hirsihuvilat

Hyvin varustellut ja viihtyisät huvilat, joissa arjen luksus saa uuden merkityksen. Jokainen huvila on varusteltu lämmitetyllä Drop-porealtaalla ja pehmeillä sängyillä. Huviloiden modernit ja viihtyisät keittiö- ja kylpytilat takaavat ikimuistoisen yöpymisen. Hirsihuviloissa on majoitustilaa kuudelle hengelle. Tervetuloa nauttimaan!

Minimökit

Minimökit ovat pieniä mutta viihtyisiä ja pehmeitä nukkumiseen tarkoitettuja pesiä. Kaveriporukat voivat istua iltaa ja viettää aikaa yhteisellä terassialueella, josta löytyy viihtyisä nuotiopiste. Voit vuokrata useamman minimökin ja istua iltaa vaikka aamuun asti nuotion äärellä.

  • Osassa mökeistä on majoitustilaa kahdelle hengelle ja osassa neljälle hengelle.
  • Minimökit ovat varattavissa  14.10.2023 saakka.
Lomamökit

Tykkimäki Resortin lomamökit soveltuvat täydellisesti esimerkiksi perheille. Kaikki mökit tarjoavat yhtä laadukkaan ja mukavan majoitusvaihtoehdon. Omalla saunalla ja tilavalla keittiöllä varustelluissa mökeissä viihdyt helposti pidempäänkin.

  • Yhden makuuhuoneen lomamökeissä on majoitustilaa neljälle hengelle.
  • Kahden makuuhuoneen lomamökeissä on majoitustilaa kuudelle hengelle.
Tykkimäki Villat

Tykkimäki Resortin villat tarjoavat elämyksellisen majoitusvaihtoehdon, mutta myös loistavan kokoontumispaikan kokouksia ja tapaamisia varten. Huippuunsa varustelluista villoista on yhteys erilliseen neuvottelupaviljonkiin ja reilusti tilaa isommallekin seurueelle. Annoksen lisää luksusta tuovat lämmitetyt Drop-porealtaat. Tykkimäki villassa voi majoittua enintään 13 henkeä.

Camping

Reilusti sähköpistokkeellisia paikkoja matkailuajoneuvoille. Kaikki matkailuajoneuvojen paikat on varusteltu omalla autopaikalla, sähköpistokkeella, pienellä nurmialueella ja laatoitetulla terassialueella. Telttailijat voivat yöpyä yhtä viihtyisillä omilla nurmialueilla Käyrälammen luonnon keskellä.

  • Telttapaikat ovat varattavissa kesäkaudella.
Elämyksiä koko perheelle

Suomen siistein resort on perheiden, pariskuntien, porukoiden ja kokoustajien ehdoton must -kohde ympäri vuoden. Meiltä löytyy tekemistä pidemmän ja lyhyemmän lomailun tarpeisiin.

Lue lisää
Tutustu Resort-elämään