Alue
Tutustu Tykkimäki Resortiin ja Käyrälammelle saapumiseen ja aukioloaikoihin.
Lue lisää

Käyrälammen rannalla sijaitseva Tykkimäki Resort on pala kauneinta ja seesteisintä suomalaista luontoa. Alue sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien äärellä ja myös Kouvolan keskustan palvelut ovat aivan nurkan takana. Saavuit sitten mistä ilmansuunnasta tahansa, niin Tykkimäki Resortin majoitukset ja ajanvietteet ovat helposti saatavilla.

Vastaanoton aukioloajat

Tykkimäki Resortin vastaanotto palvelee sinua kesäkaudella viikon jokaisena päivänä kellon ympäri. Vastaanoton löydät Lammenranta Kitchen & Barin yhteydestä. Kesäkauden ulkopuolella voit noutaa majoituskohteesi avaimet Original Sokos Hotel Vaakunasta.

Kesäkaudella

Ma–Su
Avoinna vuorokauden ympäri

Kesäkauden ulkopuolella

Ma–Su
Klo 11–18

Saapuminen Tykkimäki Resortiin

Osoite: Käyrälammentie 22, 45200 Kouvola.

Omalla autolla

Tykkimäki Resortille on helppoa ja vaivatonta saapua omalla autolla, saavuit sitten mistä ilmansuunnasta tahansa. Valtateiden varsilta löydät hyvät opasteet niin Tykkimäki Resortille, kuin huvi- ja vesipuistoon.

Tykkimäki Resortin aluekarttaan voit tutustua ennakkoon alta. Autosi voit pysäköidä mökkisi välittömään läheisyyteen.

Junalla

Kouvolaan on tunnetusti helppoa ja vaivatonta saapua raiteita pitkin melkein mistä päin vain ja matka Helsingistä kestää vain reilun tunnin. Kouvolan päärautatieasema sijaitsee aivan Kouvolan keskustassa ja sieltä on vaivatonta hypätä paikallisbussiin ja pian olet Tykkimäki Resortin palveluiden äärellä.

Alta näet VR:n juna-aikataulut.

Bussilla

Varsinkin kesäkaudella Käyrälammelle ja Tykkimäki Resortille pääset vaivattomasti Kouvolan keskustasta paikallisbussin kyydissä. Alta voit tutustua paikallisliikenteen aikatauluihin.

Polkupyörällä

Käyrälampi sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Kouvolan keskustasta ja matka taittuu fillarilla noin vartissa. Keskustasta pääset siis helposti Resortille pelaamaan tai vaikka ravintola Lammenrantaan nautiskelemaan.

Aluekartta

Alta voit tutustua Tykkimäki Resortin aluekarttaan.

Tutustu Resort elämään