Aktiviteetit
Tykkimäki Resort tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet aktiivilomailuun ympäri vuoden.
Lue lisää

Tekemistä vuoden ympäri

Piditpä reippailusta raittiissa ulkoilmassa, melontaretkistä, luonnonvesissä uimisesta tai vauhdin hurmasta maastopyörän satulassa löydät kaiken tämän ja paljon muuta Käyrälammen maisemista! Omatoimisille retkille pääset heti Resortin porteilta. Välinevuokrauksesta ja ohjatuista aktiviteeteista vastaa yhteistyökumppanimme Saimaan Palju Events. Kouvolan ja Kymenlaakson kulttuuri- ja luontokohteet tarjoavat yllin kyllin lisävaihtoehtoja päiväretkille.

Sporttailua ja rentoilua metsän siimeksessä

Kymmenien kilometrien ulkoilureitit ja Käyrälammen alueen urheilumahdollisuudet ovat kaikki käytettävissäsi kun vierailet Resortilla.

Pyöräily

Tykkimäki Resortilta pääset vaivatta Kouvolan seudun laajoille pyöräilyreiteille. Voit vuokrata perinteisen maastopyörän, fatbiken tai vaikka sähköpyörän. Vuokrattavissa on myös perheen pienimmille sopivia pyöriä.

Padel

Tykkimäki Resortin padelkenttä on Kouvolan seudun ainoa ulkokenttä. Hittilajista saat aivan uudella tavalla elämyksiä irti Käyrälammen maisemissa.

Liikunta-alue

Tule treenaamaan, pelailemaan tai leikkimään koko perheellä Resortin omalle ulkoaktiviteettialueelle.

Frisbeegolf

Käyrälampi DiscGolfPark on 18-väyläinen metsärata, joka haastaa kokeneemmatkin harrastajat. Kouvolassa on useita eritasoisia ratoja puistoissa ja metsämaastoissa.

Ulkoilu ja retkeily

Kouvola tarjoaa monipuoliset puitteet ulkoiluun ja retkeilyyn.  Ulkoilureitit risteilevät ympäri Kouvolaa metsämaastossa ja Kymijoen rantamaisemissa. Ensimmäisen nuotiopaikan löydät jo alle kilometrin päästä Tykkimäki Resortilta. Repoveden kansallispuisto on upea päiväretkikohde kaikentasoisille retkeilijöille.

Käyrälammen aalloilla

Jos vesi on sinun elementtisi, Resortilla nautit siitä ympäri vuoden uiden, meloen, suppaillen tai porealtaan kuohuissa maisemia ihaillen.

Uinti

Resortin rantaan pääset uimaan omilta laitureiltamme ympäri vuoden. Resortin vieressä on julkinen uimaranta palveluineen ja kesäkaudella Tykkimäen oma vesipuisto Aquapark on ehdoton vierailukohde.

Suppailu

Kaunis kesäilta ja peilityyni Käyrälampi tarjoavat täydellisen miljöön suppailuun taas ensi kesänä.

Melonta

Käyrälammelta avautuvat melontareitit tarjoavat paljon mahdollisuuksia niin aloittelijoille, kuin kokeneille konkareille. Kanootti- ja kajakkivalikoimasta löydät helposti sinulle sopivan vaihtoehdon.

Vierailukohteita ja tekemistä Kouvolassa ja Kymenlaaksossa

Kouvolassa ja Kymenlaaksossa on runsas tarjonta kulttuuri- ja luontokohteita. Maailmanperintökohde Verlan tehdasmuseo, Suomen vanhin puulajipuisto Arboretum Mustila, Alvar Aallon suunnittelema Inkeroisten Tehtaanmäen alue ja kartanohistoriaa huokuva Ankkapurhan kulttuuripuisto ovat uniikkeja vierailukohteita.

Erityisesti talvikaudella suosittelemme seuraavia vierailukohteita:

Vain 15 min. ajomatkan päässä

N. 40 – 50 min. ajomatkan päässä

 

Aktiviteetteja talvikaudelle

Tykkimäki Resortilla ja Kouvolassa riittää puuhaa ja aktiviteettia myös kesäkauden ulkopuolella. Hiihtoladut, lumikenkäreitit ja Mielakan laskettelurinteet odottavat sinua talven lumien tultua!

Lumikenkäily

Talvella pääset Käyrälammelta vaivatta lumikenkäilemään kauniisiin maisemiin.

Laskettelu

Mielakan rinnekeskus löytyy vain kahden kilometrin päästä Kouvolan keskustasta. Rinteitä on kaiken tasoisille laskijoille. Kouvolan yli avautuvat maisemat Mielakan laelta kannattaa katsastaa myös kesäkaudella.

Hiihto

Talvella Kouvolan kymmenien kilometrien pituiset ulkoilureitit tarjoavat mahtavat mahdollisuudet hiihtäjille! Laduille pääset heti Resortin kupeesta.

Tutustu Resort-elämään