Aktiviteetit
Tykkimäki Resort tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet aktiivilomailuun ympäri vuoden.
Lue lisää

Aktiviteetit kruunaavat lomasi! Piditpä retkeilystä raittiissa ulkoilmassa, melontaretkistä, luonnonvesissä uimisesta tai vauhdin hurmasta maastopyörän satulassa, löydät kaiken tämän ja paljon muuta Käyrälammen maisemista! Omatoimisille retkille pääset heti Resortin porteilta. Välinevuokrauksesta ja ohjatuista aktiviteeteista vastaa yhteistyökumppanimme Saimaan Palju Events. Kouvolan ja Kymenlaakson kulttuuri- ja luontokohteet tarjoavat yllin kyllin lisävaihtoehtoja päiväretkille.

Aktiviteetit
Tutustu Resortin aktiviteettien viikko-ohjelmaan

Tykkimäki Resortin yhteistyökumppani Saimaan Palju Events järjestää viikoittaisia aktiviteetteja Resortin upeissa maisemissa.

Voit tutustua viikko-ohjelmaan tarkemmin Saimaan Paljun sivuilla.

Lue lisää

Sporttailua ja rentoilua metsän siimeksessä

Luonnon helmassa lomailet rennosti tai reippaasti. Kymmenien kilometrien ulkoilureitit ja Käyrälammen alueen urheilumahdollisuudet ovat kaikki ulottuvillasi, kun vierailet Resortilla.

Pyöräily

Tykkimäki Resortilta pääset vaivatta Kouvolan seudun laajoille pyöräilyreiteille. Voit vuokrata perinteisen maastopyörän, fatbiken tai vaikka sähköpyörän. Vuokrattavissa on myös perheen pienimmille sopivia pyöriä.

Padel

Tykkimäki Resortin padelkenttä on Kouvolan seudun ainoa ulkokenttä. Hittilajista saat aivan uudella tavalla elämyksiä irti Käyrälammen maisemissa.

Ulkoilu ja retkeily

Kouvola tarjoaa monipuoliset puitteet ulkoiluun ja retkeilyyn.  Ulkoilureitit risteilevät ympäri Kouvolaa metsämaastossa ja Kymijoen rantamaisemissa. Ensimmäisen nuotiopaikan löydät jo alle kilometrin päästä Tykkimäki Resortilta. Repoveden kansallispuisto on upea päiväretkikohde kaikentasoisille retkeilijöille.

Minigolf

Minigolf-rata sijaitsee Käyrälammen kauniissa rantamaisemissa ravintola Lammenranta Kitchen & Barin välittömässä läheisyydessä. Kentällä on 12 erilaista rataa, joita pelatessa viihtyvät varmasti niin kaveriporukat, lapsiperheet kuin isommatkin ryhmät.

 

Liikunta-alue

Tule treenaamaan, pelailemaan tai leikkimään koko perheellä Resortin omalle ulkoaktiviteettialueelle.

Frisbeegolf

Käyrälampi DiscGolfPark on 18-väyläinen metsärata, joka haastaa kokeneemmatkin harrastajat. Kouvolassa on useita eritasoisia ratoja puistoissa ja metsämaastoissa.

Käyrälammen aallot kutsuvat

Jos vesi on sinun elementtisi, Resortilla nautit siitä ympäri vuoden uiden, meloen, suppaillen tai porealtaan kuohuissa maisemia ihaillen.

Uinti

Resortin rantaan pääset uimaan omilta laitureiltamme ympäri vuoden. Resortin vieressä on julkinen uimaranta palveluineen ja kesäkaudella Tykkimäen oma vesipuisto Aquapark on ehdoton vierailukohde.

Suppailu

Kaunis kesäilta ja peilityyni Käyrälampi tarjoavat täydellisen miljöön suppailuun.

Melonta

Käyrälammelta avautuvat melontareitit tarjoavat paljon mahdollisuuksia niin aloittelijoille, kuin kokeneille konkareille. Kanootti- ja kajakkivalikoimasta löydät helposti sinulle sopivan vaihtoehdon.

Elämykset
Saimaan Palju Events vuokraa välineet ja toteuttaa elämykset

Tykkimäki Resortin erilaiset aktiviteetit toteuttaa yhteistyökumppanimme Saimaan Palju Events vuosien kokemuksella yksityisten ja yritysasiakkaiden palvelemisesta.

Paljun välinevuokraamosta Resortalueella vuokraat sup-laudat, kanootit, e-fatbiket sekä padel-varusteet. Talvella valikoimaan tulevat lumikengät omatoimiretkeilyyn.

Kesäkaudella vuokraamo palvelee päivittäin. Tarkista aukioloajat Saimaan Paljun verkkosivuilta.

Lue lisää
Vierailukohteita Kouvolassa ja Kymenlaaksossa

Kouvolassa ja Kymenlaaksossa on runsas tarjonta kulttuuri- ja luontokohteita. Mahdollisuuksia löytyy useille eri mittaisille päiväretkille.

Vain 15 min. ajomatkan päässä

  • Mielakan rinnekeskus kannattaa pitää mielessä niin kesä- kuin talvikaudella. Kesällä Mielakka kutsuu maastopyöräilijöitä ja talvella laskettelijoita sekä lautalijoita. Maisema yli Kouvolan on myös näkemisen arvoinen!
  • Kouvolan Poikilo-museoiden näyttelyt tyydyttävät kulttuurinälkää.
  • Kuusankosken Taideruukin rosoinen tehdasmiljöö puoteineen ja näyttelyineen on koettava itse!

N. puolen tunnin ajomatkan päässä

  • Verlan tehdasmuseo on Unescon maailmanperintökohde. 1800-luvun tehdasmiljöössä pääset suomalaisen metsäteollisuuden alkujuurille.
  • Mustila Arboretum on Suomen vanhin ja suurin puulajipuisto. Kesäkuussa puiston väriloisto on upeimmillaan, kun sadat alppiruusut ja atsaleat kukkivat.
  • Ankkapurhan kulttuuripuistossa pääset kartanokulttuurin ja teollisuusperinnön äärelle. Anjalan kartanon historia ulottuu aina 1600-luvulle, Ankkapurhan teollisuusmuseossa voi tutustua metsäteollisuuden kehitykseen ja Alvar Aallon suunnittelema Inkeroisten Tehtaanmäen alue on harvinainen arkkitehtuurin helmi.

N. 40 – 50 min. ajomatkan päässä

 

Tekemistä talvikaudelle

Tykkimäki Resortilla ja Kouvolassa riittää puuhaa myös talvikaudella. Hiihtoladut, lumikenkäreitit ja Mielakan laskettelurinteet odottavat sinua talven lumien tultua! Päivän päätteeksi voit lämmitellä saunan löylyissä tai takkatulen ääressä.

Lumikenkäily

Talvella pääset Käyrälammelta vaivatta lumikenkäilemään kauniisiin maisemiin.

Laskettelu

Mielakan rinnekeskus löytyy vain kahden kilometrin päästä Kouvolan keskustasta. Rinteitä on kaiken tasoisille laskijoille. Kouvolan yli avautuvat maisemat Mielakan laelta kannattaa katsastaa myös kesäkaudella.

Hiihto

Talvella Kouvolan kymmenien kilometrien pituiset ulkoilureitit tarjoavat mahtavat mahdollisuudet hiihtäjille! Laduille pääset heti Resortin kupeesta.

Tutustu Resort-elämään