Varaus- ja toimitusehdot
Tutustu Tykkimäki Resortin varaus- ja toimitusehtoihin.
Lue lisää

Nämä sopimusehdot koskevat Tykkimäki Resortin majoitus-, kokous-, tapahtuma-, ravintola- ja ryhmävarauksia. Noudatamme alla olevia ehtoja, mikäli erikseen ei ole muuta sovittu.

Varausehdot

Varaus on mahdollista tehdä verkkosivujen kautta, puhelimitse tai sähköpostitse.

Toimitusehdot astuvat voimaan, kun varaus on vahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai esimerkiksi sähköpostitse ja kun siitä on saatu varausnumero. Varausvahvistus pitää sisällään varauksen yksityiskohdat, varausehdot ja hinnat. Muutokset varaukseen on tehtävä kirjallisesti myynti- tai asiakaspalveluun.

Varauksen yhteydessä on ilmoitettava nimi, yhteystiedot, saapumis- ja lähtöajankohta, maksutapa sekä mahdollisesti muuta varaukseen liittyvää tietoa. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Noudatamme S-Ryhmän hotellien ja ravintoloiden tietosuojakäytänteitä. Tietosuojaseloste koskien tietojen tallentamista ja käyttämistä on nähtävissä osoitteessa https://www.sokoshotels.fi/fi/tietosuojaseloste/asiakasrekisteri.

Maksuehdot

Majoitustapahtumasta maksettava vuokrahinta ilmoitetaan varauksen yhteydessä. Majoitusvaraus maksetaan kokonaisuudessaan varauksen teon yhteydessä. Mikäli varaus tehdään asiakaspalvelun kautta niin, että varauksen alkuun on yli neljä (4) kuukautta, majoitusvaraus veloitetaan kaksi (2) kuukautta ennen majoituksen alkua.

Camping-majoitukset, käsittäen teltta- ja caravanpaikat, voidaan maksaa myös saapuessa kohteeseen. Verkkopalvelun kautta tehtävät camping-varaukset tule taata luottokorttitiedoin.

Laskutus on mahdollista vain yritysmaksuissa, mikäli yrityksellä on voimassa oleva luottomyyntisopimus Kymen Seudun Osuuskaupan kanssa. Laskutuksesta perimme voimassa olevan laskutuslisän / lasku. Oikeus muutoksiin pidätetään. Tykkimäki Resort voi tarvittaessa tehdä koko- tai osaennakkolaskun varauksesta. Jos sovittua koko- tai osaennakkolaskua ei makseta eräpäivään mennessä, Tykkimäki Resortilla on oikeus perua varaus.

Ryhmistä tehdään aina ryhmälasku = 1 lasku ja sen maksuehdoista sovitaan tarvittaessa erikseen. Tilaaja vastaa kaikista kustannuksista, ellei kirjallisesti toisin sovita.

Hinnat

Tapahtumien ja kokousten hinnoittelut sovitaan aina tapauskohtaisesti. Tykkimäki Resort pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin, mikäli ne perustuvat lainsäädännön tai viranomaisten määräämien julkisten maksujen muutoksiin tulevina sopimuskauden aikana. Tästä ilmoitetaan tilaajalle erikseen kirjallisesti. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin myös, mikäli varaus muuttuu (päivämäärät, varauksen kesto, henkilö-, tilojen tai majoituskohteiden määrä). Hinnat eivät sisällä komissiota, jollei vahvistuksessa toisin mainita.

Majoituksen peruutusehdot

Majoitusvaraus on mahdollista perua kuluitta vähintään 14 vuorokautta ennen majoituksen alkua. Alle 14 vuorokauden sisään tehdyistä peruutuksista perimme täyden maksun.

Kampanjahintaista varausta ei voi muuttaa eikä peruuttaa. Suoritettua maksua ei palauteta.

Camping-majoitukset, käsittäen teltta- ja caravanpaikat, voidaan perua kuluitta tulopäivään kello 12.00 mennessä.

Tykkimäki Resort perii täyden maksun niissä tapauksissa, joissa asiakas saapuu myöhemmin tai lähtee ennen sovittua aikaa tai jättää kokonaan saapumatta. Tykkimäki Resortilla on oikeus täyteen korvaukseen kaikista etukäteen tilatuista palveluista ja tuotteista. Tämä koskee myös alihankintana tilattuja palveluita.

S-etuhintaiset kampanjat

Tykkimäki Resort on osa S-ryhmää, jonka myötä yritys tarjoaa toisinaan S-ryhmän asiakasomistajille erinäisiä etuja. Edun saa kampanjassa esitetyllä koodilla verkkovarauksen yhteydessä. Kampanja-aika sekä majoitusaika ilmoitetaan kampanjan yhteydessä. S-etuhintaisissa kampanjoissa on muutoin samat varaus- ja peruutusehdot kuin normaalihintaisissa varauksissa.

Ravintola – ja kokouspalveluiden peruutusehdot

Kokous- ja ravintolapalveluiden osalta peruutuksia ja muutoksia varauksiin voidaan tehdä ilman kuluja varauksen viimeisimmästä vahvistetusta henkilömäärästä seuraavasti, ryhmän alkuperäisen koon mukaisesti:

1-40 osallistujaa41-100 osallistujaa
100% varauksesta14 vrk49 vrk
50% varauksesta10 vrk14 vrk
25% varauksesta7 vrk7 vrk
10% varauksesta4 vrk4 vrk

Yli 100 henkilön tapahtumien osalta peruutusehdoista ja ‐kuluista sovitaan tarvittaessa erikseen. Mikäli muita ehtoja ei sovita, sovelletaan yli 100 hengen varauksissa 41–100 osallistujan ehtoja. Osallistuja = Kokous- tai ravintolavaraukseen osallistuva henkilö

Laskutus tapahtuu vahvistetun henkilömäärän mukaisesti. Mikäli toteutunut määrä on suurempi kuin vahvistettu määrä, laskutetaan tilaajalta toteutunut määrä.

Majoituksen ja tilaisuuden aikana

Majoituskohde on käytettävissä tulopäivänä kello 16.00 ja kohteen luovutus lähtöpäivänä on kello 12.00 mennessä. Vuokrakohteen avaimet noudetaan Tykkimäki Resortin vastaanotosta sen aukioloaikoina. Aukiolot ovat nähtävissä Yhteystiedot-sivulla. Mikäli saavutte majoittumaan aukiolojen ulkopuolella, ilmoitahan saapumisajan vastaanottoon viimeistään tulopäivänä kello 12.00 mennessä. Annamme erillisohjeet avainten noutoa varten.

Vuokrakohteen avain luovutetaan varausnumeroa, maksukuittia ja henkilöllisyystodistusta vastaan vain varauksen tehneelle henkilölle tai hänen etukäteen valtuuttamalleen, vähintään 18-vuotiaalle henkilölle.

Loppusiivous sisältyy majoituskohteen vuokrahintaan. Edellytämme kuitenkin kohtuullista siisteyttä; huonekalujen ja varusteiden tulee olla ehjinä ja paikoillaan sekä roskien niille varatuissa kierrätysastioissa. Niissä majoituskohteissa, joissa astiat kuuluvat varustukseen, tulee astiat sijoittaa tiskikoneeseen ja tiskikone laittaa päälle ennen lähtöä. Myös lomakohteen piha-alueen tulee olla siistissä kunnossa. Kohtuuttomasta siivosta perimme tarpeen mukaiset siivouskulut, joka on kuitenkin vähintään 50 € alkavalta tunnilta.

Mikäli tilauksen yhteyteen on varattu poreallas, tulee sen käytössä noudattaa erillisiä ohjeita.

Vuokrakohteen hintaan sisältyy varatun tilan käyttöoikeus etukäteen sovitulle ajankohdalle ja henkilömäärälle. Vuokrakohteen hintaan sisältyy myös kohteen esittelyssä kuvatut kalusteiden, laitteiden ja irtaimiston käyttö, sekä normaalit kohtuulliset käyttökulut muun muassa veden ja sähkön osalta. Polttopuita on käytettävissä kohtuullinen määrä kohteissa, joissa on tulipesä. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät vuokrahintaan varatulle henkilömäärälle. Tykkimäki Villoissa, perhehuviloissa ja lomamökeissä on myös saatavilla wc- ja talouspaperia, sekä astian- ja yleispesuainetta kohtuulliseksi katsottu määrä. Vuokrakohteen tarkempi varustetaso löytyy kohdekuvauksesta.

Vuokrakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö, kuin mitä kohdetiedoissa on mainittu. Vuokrakohteen pihaan leiriytyminen teltalla tai asuntovaunulla/-autolla on kielletty.

Alueella on yleinen hiljaisuus kello 23.00–06.00, jonka aikana metelöinti on ehdottomasti kielletty.

Asiakkaidemme sekä henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi, majoituskohteissa saavat oleskella vain majoitukseen kirjautuneet henkilöt kello 22.00–07.00 välillä.

Varaaja on vastuussa, että heidän tilaisuutensa ei aiheuta kohtuutonta häiriötä alueen muille asiakkaille. Mahdolliset häiriöt alueella tulee ilmoittaa Tykkimäki Resortin henkilökunnalle. Yleinen hätänumero on 112.

Tykkimäki Resortilla on oikeus keskeyttää majoitus tai tilaisuus, mikäli asiakkaat tai vieraat syyllistyvät järjestyshäiriöihin, rikkovat sopimusehtoja muulla olennaisella tavalla, häiritsevät muuta toimintaa tai vaarantavat alueen maineen tai turvallisuuden. Vuokra- tai majoituskohde tulee tällöin luovuttaa välittömästi, eikä asiakkaalla ole oikeutta vaatia suoritettujen ennakkomaksujen palauttamista.

Tupakointi ja lemmikit

Tupakointi on kielletty kaikissa alueen sisätiloissa. Lemmikit ovat tervetulleita osaan majoituskohteista, tarkempi erittely löytyy kohde-esittelyssä verkkosivuiltamme. Lemmikkiveloitus vahvistetaan varauksen yhteydessä. Teltta- ja caravanpaikoilla lemmikit majoittuvat veloituksetta. Huomioithan, että resortin alueella eläimet tulee pitää kytkettynä. Tupakoinnista tai luvatta tuoduista lemmikeistä veloitamme vähintään yhden vuorokauden vuokrahinnan sekä erilliskorvauksen tekstiilien pesusta..

Velvollisuus matkustajatietojen antamiseen

Majoituslain mukaan asiakkaan on täytettävä matkustajailmoitus. Matkustajailmoitus täytetään sisäänkirjautumisen yhteydessä. Asiakas vastaa tietojen oikeellisuudesta ja täyttää tiedot matkustajailmoituksen mukaisesti.

Tietojenantovelvollisuuden laiminlyönnistä ja väärien henkilötietojen antamisesta on säädetty rangaistus rikoslaissa.

Matkapaketit ja matkapalveluyhdistelmät

Matkapaketilla tarkoitetaan yhtenäiseen hintaan paketoitua matkaa, joka muodostuu vähintään kahdesta matkapalvelusta; majoituksesta ja lisäpalvelusta kuten esimerkiksi aktiviteettivarauksesta. Matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Tykkimäki Resort on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Matkustajat voivat luovuttaa matkapakettisopimukseen perustuvat oikeutensa toiselle henkilölle ilmoitettuaan tästä riittävän ajoissa ja mahdollisesti lisämaksua vastaan, ellei matkapaketin ehdoissa muuta mainita.

Matkustajat voivat milloin hyvänsä ennen matkapaketin alkamista peruuttaa sopimuksen asianmukaista ja perusteltua peruutusmaksua vastaan. Matkustajalla on myös oikeus ennen matkapaketin alkamista peruuttaa sopimuksen peruutusmaksua suorittamatta poikkeuksellisissa olosuhteissa, esimerkiksi jos matkakohteessa on vakavia turvallisuusongelmia, jotka todennäköisesti vaikuttavat matkapakettiin.

Jos matkapaketin merkittäviä osiota ei voida matkapaketin alkamisen jälkeen toteuttaa sovitulla tavalla, on matkustajalle tarjottava vaihtoehtoisia matkajärjestelyjä ilman lisämaksua. Matkustajat voivat purkaa sopimuksen suorittamatta peruutusmaksua, jos palveluja ei tarjota sopimuksen mukaisesti ja tämä vaikuttaa matkapaketin toteuttamiseen merkittävästi eikä matkanjärjestäjä korjaa ongelmaa.

Matkustajalla on oikeus myös hinnanalennukseen ja/tai vahingonkorvaukseen, jos matkapalveluja ei toteuteta tai ne toteutetaan virheellisesti. Matkanjärjestäjän on annettava apua, jos matkustaja on vaikeuksissa.

Yhdistetyt matkajärjestelyt

Kun majoituksen valittuasi ja maksettuasi varaat lisämatkapalvelujasi matkaasi tai lomaasi varten, sinuun ei sovelleta direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisia matkapaketteihin sovellettavia oikeuksia. Sen vuoksi Tykkimäki Resort ei ole vastuussa yksittäisten matkapalvelujen asianmukaisesta suorittamisesta. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä asianomaiseen palveluntarjoajaan.

Jos kuitenkin varaat lisämatkapalveluja Tykkimäri Resortin varaussivustolta saman verkkovierailun aikana, näistä matkapalveluista tulee osa yhdistettyä matkajärjestelyä. Siinä tapauksessa on voimassa, siten kuin EU:n lainsäädännössä vaaditaan, suoja, jolla taataan suorittamiesi maksujen palauttaminen sellaisten palvelujen osalta, jotka jäävät suorittamatta siksi, että liitetoimintaa harjoittavasta toimijasta on tullut maksukyvytön. Maksuja ei kuitenkaan palauteta siinä tapauksessa, että asianomainen palveluntarjoaja tulee maksukyvyttömäksi.

Tilaajan vastuu

Tilaaja on velvollinen suojelemaan vahingoilta vuokraamiaan tiloja ja kalusteita. Tilaaja vastaa kaikista vahingoista, joita tilaajan laitteet, henkilökunta, esiintyjät tai kokous‐osanottajat aiheuttavat kiinteistölle tai sen irtaimelle omaisuudelle. Tilaaja vastaa alueelle tuomistaan laitteista ja irtaimesta omaisuudesta. Tilaaja sitoutuu noudattamaan henkilökunnan ohjeita vuokrakohteiden, sekä kalusteiden ja laitteiden käyttöä koskevissa asioissa.

Palveluntarjoajan vastuu

Tykkimäki Resort välittää yhteistyökumppaninsa Saimaan Palju ja Lautta Oy:n palveluita. Kolmannen osapuolen palveluntarjoaja vastaa itsenäisesti kaikesta vahingosta, haitasta ja kustannuksista, joka sen toiminnasta mahdollisesti aiheutuu asiakkaalle.

Ylivoimainen este

Tykkimäki Resort eikä asiakas ole vastuussa omien sopimusvelvoitteiden täyttämättä jäämisestä siltä osin, kun se johtuu ylivoimaisesta esteestä (force majeure). Ylivoimaisena esteenä pidetään tapahtumaa, joka estää tai tekee kohtuuttoman vaikeaksi velvoitteiden täyttämisen määräajassa. Tällaisia ovat muun muassa sota, kapina, pandemia, epidemia, luonnonmullistus, yleinen energianjakelun tai liikenteen keskeytyminen, häiriöt yleisissä tietoliikenneyhteyksissä, työtaistelutoimenpiteet, tulipalo, viranomaisen asettama oleellinen rajoitus tai muu yhtä merkittävä, epätavallinen, ennakoimaton ja osapuolesta riippumaton syy. Palveluntarjoaja ei vastaa myöskään sen käyttämän alihankkijan virheestä tai viivästyksestä, joka on aiheutunut ylivoimaisesta esteestä. Ilmoitamme ylivoimaisesta esteestä mahdollisimman pian sen jälkeen, kun este on tullut tietoomme.

Yllättävän tapaturman tai sairauden varalle suosittelemme vakuutuksen hankkimista. Muutokset säätilassa eivät muuta peruutusehtoja, pois lukien aktiviteettipalvelut, joita ei pystytä sääoloista johtuen järjestämään.

Erikoisjärjestelyt

Mikäli tilaisuuteen tarvitaan erityislupia, ohjelmaa, orkesteria, erikoiskoristelua tai poikkeuksellisia teknisiä laitteita sitoutuu tilaaja vastaamaan näistä aiheutuvista kustannuksista. Erikoisjärjestelyistä tulee sopia ennakkoon myyntipalvelumme kanssa.

Kohteen mahdollinen remontointi

Tykkimäki Resortin sopiessa tilojensa saneerauksesta tai korjaamisesta tämän sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen, sitoutuu Tykkimäki Resort kohtuulliseksi katsottavan ajan kuluessa ilmoittamaan asiakkaalle kirjallisesti asiasta. Resortin saneeraus- tai korjaushanke ei ole sopimuksen irtisanomisperuste, ellei osapuolten kesken muuta sovita.

Sopimuksen siirto

Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää sopimusta tai luovuttaa vuokraamiaan tiloja kolmannelle osapuolelle ilman resortin tai ravintolan suostumusta.

Yrityksen tiedot

Kymen Seudun Osuuskauppa 2467766–5. Toimipaikka: Tykkimäki Resort

Yhteystiedot: Käyrälammentie 20, 45200 Kouvola. tykkimaki.resort@sok.fi

Myytävät tuotteet ja palvelut: Majoituspalvelut (mökit, caravanmajoitus, telttapaikat), ravintolapalvelut

Varausehdot: Varaus- ja toimitusehdot yllä.