Lue lisää

Kesän paras huvipuistoreissu Tykkimäki Resortille

Tykkimäki Resort on täydellinen tukikohta kesän parhaalle huvipuistoreissulle! Aivan naapurissamme polskitaan vesipuisto Aquaparkin altaissa ja kävelymatkan päästä löytyy Suomen sympaattisin Tykkimäen huvipuisto. Heinäkuussa huvipuiston lavalle nousevat Suomen artistikentän tähtinimet. Kesäsateen sattuessa kutsuu sisäaktiviteettipuisto Actionpark Kouvolan Prismakeskuksessa.

Huikean hauskan huvittelupäivän jälkeen on ihanaa rentoutua rantasaunassa ja pulahtaa Resortin omilta laitureilta Käyrälammen aaltoihin. Lisää uimapaikkoja ja hiekkarantaa beachvolley-kenttineen löytyy Käyrälammen yleiseltä uimarannalta. Tähän retkeen kannattaa suosiolla varata ainakin kaksi päivää!

Tykkimäen huvipuisto

Koko perhettä taatusti ilahduttava huvipuisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä Tykkimäki Resortista. Suomen sympaattisin Tykkimäen huvipuisto on yhtä kuin kesän paras päivä!

Tutustu huvipuistoon
Vesipuisto Aquapark

Resortin naapurissa sijaitseva Aquapark villitsee kesällä kaikki vesipedot. Altaita ja liukumäkiä löytyy kaiken ikäisille perheen pienimmistä kahlaajista kokeneempiin polskijoihin.

Tutustu Aquaparkiin
Actionpark

Tykkimäen sisäaktiviteettipuisto Actionpark löytyy Kouvolan Prismakeskuksesta. Tule liikkumaan, leikkimään ja pelaamaan koko perheen voimin!

Tutustu Actionparkiin
Tykkimäen kesäkonsertit 2024