Tykkimäki Villat
Taatusti elämyksellinen majoitusvaihtoehto.
Lue lisää
Villa alk. 58€/hlö/vrk*

Tykkimäki Villa tarjoaa elämyksellisen majoitusvaihtoehdon isommille porukoille, mutta myös loistavan kokoontumispaikan kokouksia ja tapaamisia varten. Kahdesta huippuunsa varustellusta villasta on yhteys erilliseen neuvottelupaviljonkiin ja reilusti tilaa isommallekin seurueelle. Annoksen lisää luksusta tuovat lämmitetyt Drop-porealtaat, jotka sisältyvät villan hintaan.

*2 vrk:n varauksissa, kun majoittujia vähintään 13 hlöä

 

Villat
Makuuhuoneet

Tykkimäki Villassa on 7 erillistä makuuhuotta, joissa majoittuu yhteensä 13 henkilöä. Villojen kahdesta makuuhuoneesta löydät ihanan 160 cm leveän parivuoteen, neljästä makuuhuoneesta kustakin kaksi 100 cm leveää sänkyä ja yhden hengen makuuhuoneesta 100 cm leveän sängyn. Alakerran makuuhuoneissa on omat wc:t. Villaan mahdut siis majoittumaan mukavasti myös suuremmalla seurueella.

Villat
Avokeittiö

Villoista löydät modernit ja tilavat avokeittiöt ruoanlaittoon ja illanistujaisten valmisteluun. Keittiöiden yhteydessä on reilusti ruokailutilaa, jossa on mukava istua syömään ystävien tai perheen kanssa. Hyvin varustellun keittiön lisäksi voit valmistaa ruokaa sähkögrillillä terassilla.

 • Uuni
 • Liesi
 • Mikro
 • Jääkaappipakastin kylmävesiautomaatilla
 • Astianpesukone
 • Astiat
 • Kahdeksan hengen ruokailuryhmä. Villan terassilta löydät toisen ruokailuryhmän, joten voit kesäkaudella herkutella myös ulkona.
Villat
Olohuone

Villojen tilavaan olohuoneeseen mahdutte istumaan iltaa ja viihtymään myös suuremmalla porukalla. Suurien ikkunoiden kautta avautuva järvimaisema luo harmonisen tunnelman. Yhteistä aikaa voitte viettää myös viihtyisällä ja tilavalla terassilla.

Villat
Kylpyhuone

Tykkimäki Villa on varusteltu kahdella suihkulla, omalla saunalla ja lämmitetyllä Drop-porealtaalla. Moderni kylpyhuone tuo lomailuun asteen verran lisää luksusta ja viihtyvyyttä. Yksityisyyttä suihkussa käyntiin tuo lasiovin varustellut suihkunurkkaukset.

Kokoukset
Suunnitteletko kokousta tai juhlia?

Lisätilaa Tykkimäki Villoihin tuo neuvottelupaviljonki, jonka voi varata omaan käyttöön villan varauksen yhteydessä. Paviljongin tila voidaan järjestää juuri teidän tarpeidenne mukaisesti esimerkiksi kokoustilaksi, tarjoilutilaksi tai vaikka showroomiksi yritysten asiakastilaisuuksia varten. Paviljonkiin on käynti sisäkautta, villan olohuoneesta.

Mielessä isommat tilaisuudet? Varaamalla molemmat villat ja paviljongin, saat käyttöösi yli 500 m² hulppeat tilat ja 26 majoituspaikkaa! Myyntipalvelumme auttaa mielellään suunnittelemaan juuri teidän tarpeitanne vastaavan tilaisuuden.

Lue lisää kokoustiloistamme ja elämyspaketeista

Pohjapiirros

Alta voit tutustua Tykkimäki Villojen pohjapiirrokseen. Voit halutessasi varata molemmat villat ja neuvottelupaviljongin, jolloin saat käyttöösi huikeat tilat juhlille, mutta myös muille kokoontumisille.

Tykkimäki villan alakerta.

Tykkimäki villan yläkerta.

Molempien villojen alakerta. Neuvottelupaviljonki rakennusten välissä.

Majoittujalle

 • Yhdessä Tykkimäki Villassa voi majoittua enintään 13 henkilöä.
 • Tykkimäki Villa on käytettävissä tulopäivänä kello 16:00 ja luovutus on lähtöpäivänä kello 12:00.
 • Molemmat Tykkimäki Villat ovat 183m² kokoisia ja ne on varusteltu yhtä laadukkaasti.
 • Tykkimäki Villoista löydät modernit jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmät.
 • Hinta sisältää majoituksen valitulle henkilömäärälle, liinavaatteet ja pyyhkeet sekä loppusiivouksen. Drop-poreallas sisältyy majoituksen hintaan.
 • Molemmista Tykkimäki Villoista on kulku erilliseen neuvottelupaviljonkiin. Voit vuokrata molemmat villat ja neuvottelupaviljongin, jolloin käytössäsi on yli 500 m² hulppeat tilat.
 • Kokouspaviljongin varaaminen edellyttää myös villan varaamista.
 • Varaa majoitus varausjärjestelmässämme.
Tutustu Resort-elämään