Tykkimäki Resortin Ruskaviikot
Tykkimäki Resortilla Käyrälammen rannalla syysloma täytyy aktiviteeteista, hyvästä ruoasta ja rentoutumisesta!
Lue lisää

Tykkimäki Resortin Ruskaviikkoja vietetään 9.-29.10.2023. Perheellä tai kaveriporukalla vietätte syysloman mukavasti moderneissa hirsihuviloissamme ja villoissamme. Pariskunnat tai ystävykset taas nauttivat astetta fiinimmästä eräilystä Glamping Laawuissa. Päivät voitte viettää yhteisten aktiviteettien parissa upean ruskan ympäröimänä. Illalla rentoudutaan saunoen ja ravintolassamme makuelämyksistä nauttien.

Viikko-ohjelma syyslomaviikoille

Lomaviikolla 41–43 Tykkimäki Resort ja Saimaan Palju Events järjestävät majoittujille monenlaista ohjelmaa. Rentoudu sointukylvyssä tai joogassa, testaa upeaa panoraamasaunaa tai tunnelmallista savusaunaa ja tule viettämään yhteistä ulkoilupäivää.

Tiistai
Klo 17.30–18.30 Auringonlaskun jooga laiturilla, hinta majoittuvilta 10€/hlö ja muilta osallistujilta 20€/hlö. Sauna sisältyy joogan hintaan. Varaa paikkasi.
Klo 17.00–21.00 Savusauna ja rantasauna lämpeävät.

Keskiviikko
Klo 17.00–21.00 Panoraamasauna lämpeää majoittujille.

Torstai
Klo 17.30–18.30 Sointukylpy, hinta majoittuvilta 10€/hlö ja muilta osallistujilta 20€/hlö. Varaa paikkasi.

Lauantai
Klo 15.00–17.00 Koko perheen ulkoilutapahtumassa pääsette valokuvasuunnistukselle resortalueelle ja tikkupullan paistoon. Lähtö grillilaavulta, hinta 5 €/hlö.

HUOM! - 50 % pyörien vuokrasta viikonloppuisin lauantaina ja sunnuntaina. Alennus koskee vain alle vuorokauden vuokrauksia. Tee pyörävaraus!

Aktiviteetit
Nauti luonnosta

Tykkimäki Resort tarjoaa mahdollisuudet aktiivilomailuun ympäri vuoden. Syyslomalla suosittelemme maastopyöräilyä, luontoretkiä, frisbeegolfia ja sään salliessa myös melontaa. Kymmenien kilometrien pituiset ulkoilureitit ja Käyrälammen vedet kutsuvat sinua! Välineet eri aktiviteetteihin vuokraat yhteistyökumppanimme Saimaan Palju Eventsin vuokraamosta resortalueelta.

Ruskaviikkojen viikko-ohjelmasta löydät mm. rentouttavaa joogaa eikä viikonloppujen -50 %:n tarjousta kaikkien pyörien vuokrista kannata ohittaa!

Lue lisää aktiviteeteistamme
Elämykset
Rentoudu löylyissä

Päivän puuhien jälkeen nautiskellaan saunoista ja maisemista Drop-porealtaan kuohuissa. Majoitusten omien saunojen lisäksi Tykkimäki Resortilla voit nauttia löylyistä modernissa panoraamasaunassa,  perinteisessä rantasaunassa tai savusaunassa.

Ruskaviikoilla järjestämme yleiset saunavuorot sekä panoraamasaunaan että ranta- ja savusaunaan.

  • Ti klo 17.00–21.00 Savusauna ja rantasauna
  • Ke klo 17.00–21.00 Panoraamasauna
Lue lisää saunostamme
Ravintola
Herkuttele Lammenrannassa

Aktiivisen päivän jälkeen on mukava istua valmiiseen pöytään! Lammenranta Kitchen & Barin à la carte -listalta löydät perinteiseen ja kokeilevaan makuun sopivat annokset. Aamuihin saat astetta enemmän luksusta majoituskohteeseen toimitettavalla runsaalla aamiaiskorilla. Aamiaisen voit tilata majoitusvarauksen yhteydessä.

Tutustu ravintolaamme!
Aktiviteetit
Kulttuuria ja luontokohteita Kymenlaaksossa

Kouvolassa ja Kymenlaaksossa on runsas tarjonta kulttuuri- ja luontokohteita. Mahdollisuuksia löytyy useille eri mittaisille päiväretkille.

Vain 15 min. ajomatkan päässä

  • Mielakan rinnekeskus kannattaa pitää mielessä niin kesä- kuin talvikaudella. Kesällä Mielakka kutsuu maastopyöräilijöitä ja talvella laskettelijoita sekä lautalijoita. Maisema yli Kouvolan on myös näkemisen arvoinen!
  • Kouvolan Poikilo-museoiden näyttelyt tyydyttävät kulttuurinälkää.
  • Kuusankosken Taideruukin rosoinen tehdasmiljöö puoteineen ja näyttelyineen on koettava itse!

N. 40 – 50 min. ajomatkan päässä

 

Astetta aktiivisempi syysloma - Tykkimäki Resort!