Lammenranta Kitchen & Bar
Oma ravintolamme Lammenranta palvelee matkailijoita ja paikallisia ympäri vuoden. Tervetuloa nautiskelemaan!
Lue lisää

Lammenranta Kitchen & Bar - Resortin oma ravintola

Resortalueella sijaitseva lähes 100-paikkainen Lammenranta Kitchen & Bar on resort-lomailijoiden ja muiden hyvän ruoan ystävien käytettävissä ympäri vuoden. Tuotteissamme ja toiminnassamme näkyvät lähialueen elementit.

Meillä nautit à la carte -listan herkuista, tapahtumailloista ja sunnuntaibrunsseista. Toimitamme resortvieraille aamiaiskorit suoraan mökkeihin ja huviloihin, ja kesäisin katamme runsaan aamiaisbuffetin ravintolasaliin. Meiltä tilaat myös virvokkeet ja pikkupurtavat kokoustiloihin ja saunoille.

Tervetuloa viihtymään!

Illallinen ja lounas à la carte -listalta

Lammenrannan à la carte -menu uudistuu vuodenaikojen mukaan. Sen kulmakivinä pysyvät läpi vuoden laavakivigrillin herkut ja kiviuunipizzat. Suosikkilounaana tarjoilemme listalta kermaista lohikeittoa paikallisella ruisleivällä. Höyryävä soppa lämmittää mukavasti myös hiihtolenkin tai luontoretken jälkeen.

Ravintolassamme rento ja mutkaton tunnelma yhdistyvät makuelämyksiin, jotka soveltuvat niin tuttuun ja turvalliseen herkutteluun kuin kokeileville kulinaristeille.

Raikas aamiainen starttaa päivän

Majoittuessasi Tykkimäki Resortilla kesäkauden ulkopuolella voit tilata etukäteen runsaan aamiaiskorin*, joka toimitetaan majoituskohteeseen ennen sisäänkirjautumista.

Aamiaiskorissa on tuoreita hedelmiä, maustamatonta jogurttia, granolaa ja marjoja, sämpylä, croissant ja leivänpäällisiä. Juomana on tuoremehua sekä kahvia ja teetä majoituskohteen omilla keittimillä keitettäviksi

Kesäkaudella 12.6.–20.8.2023 tarjoilemme runsaan aamiaisbuffetin ravintolassa. Buffetaamiaisen voimme kattaa myös 20 hengen tai sitä suuremmille ryhmille.

* Aamiaisen hinta on 15 € /henkilö. Ilmoita erikoisruokavalioista vastaanottoon tykkimäki.resort@sok.fi ja otamme ne huomioon aamiaiskorin sisällössä.

Terassi ja Lammenranta Beach House

Kesäkaudella ravintolan asiakaspaikat täydentyvät lähes 200 paikkaisella terassilla. Lammenranta Beach House toivottaa tervetulleiksi kaikki Käyrälammen alueella aikaa viettävät. Terassille voi poiketa rennosti vaikka suoraan uimareissulta! Beach House tarjoilee hellepäivään sopivat virvokkeet ja maistuvaa syötävää.

Terassialue on asiakkaiden käytössä myös talvikaudella. Nouda hiihtolenkin jälkeen lämpimät juomat sisältä ja nautiskele afterski-tunnelmasta järvimaisemalla!

Tervetuloa Lammenrantaan viihtymään ja nauttimaan!
Seuraa meitä somessa!

Lammenrannassa tapahtuu ympäri vuoden! Sunnuntaibrunssien ja teemailtojen ajankohdat voit tarkistaa Raflaamosta. Tiedotamme tulevista tapahtumistamme myös somekanavillamme.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa!

Lue lisää Raflaamosta!
Tutustu Resort-elämään