Lammenranta Kitchen & Bar
Oma ravintolamme Lammenranta palvelee matkailijoita ja paikallisia ympäri vuoden. Tervetuloa nautiskelemaan!
Lue lisää

Lammenranta Kitchen & Bar - Resortin oma ravintola

Resortalueella sijaitseva lähes 100-paikkainen Lammenranta Kitchen & Bar on resort-lomailijoiden ja muiden hyvän ruoan ystävien käytettävissä ympäri vuoden. Tuotteissamme ja toiminnassamme näkyvät lähialueen elementit.

Meillä nautit à la carte -listan herkuista, tapahtumailloista ja sunnuntaibrunsseista. Katamme runsaan aamiaisbuffetin ravintolasaliin ja talvisin toimitamme resortvieraille aamiaiskorit suoraan mökkeihin ja huviloihin. Meiltä tilaat myös virvokkeet ja pikkupurtavat kokoustiloihin ja saunoille.

Tervetuloa viihtymään!

Illallinen ja lounas à la carte -listalta

Lammenrannan à la carte -menu uudistuu vuodenaikojen mukaan. Sen kulmakivinä pysyvät läpi vuoden laavakivigrillin herkut ja kiviuunipizzat.

Ravintolassamme rento ja mutkaton tunnelma yhdistyvät makuelämyksiin, jotka soveltuvat niin tuttuun ja turvalliseen herkutteluun kuin kokeileville kulinaristeille.

Tykkimäki Resortin raikas aamiainen

Runsas aamupala on oiva startti päivälle. Vuodenajoittain vaihdellen, Lammenranta Kitchen & Barin raikas aamiainen tarjoillaan buffetina ravintolassa tai toimitetaan aamiaiskorina suoraan majoituskohteeseen ennen sisäänkirjautumista.

Kesäkauden ulkopuolella aamiainen tulee tilata etukäteen. Henkilökunta kertoo sisäänkirjautuessasi, toteutetaanko tarjoilu ravintolassa vai suoraan majoitukseen.*

Kesäkauden aamiaisbuffet on katettuna ravintolaan viikonloppuina 18–19.5. ja 25–26.5. ja päivittäin 1.6.–11.8.2024.*

Sekä aamiaisbuffetissa että aamiaiskorissa on tarjolla tuoreita hedelmiä, maustamatonta jogurttia, granolaa ja marjoja, sämpylää, croissantia ja leivänpäällisiä. Juomana on tuoremehua sekä kahvia ja teetä.

*Kesäkauden ulkopuolella aamiaisen hinta on 15 € /henkilö ja kesäkaudella 12 €/henkilö. Ilmoitathan erikoisruokavalioista hyvissä ajoin vastaanottoon tykkimaki.resort@sok.fi. Otamme ne huomioon aamiaisen sisällössä.

Terassi ja Lammenranta Beach House

Suuntaa reippaan päivän jälkeen Lammenrannan terassille virvokkeille. Tunnelmallista iltaa on ihanaa istua à la carte -listan antimien äärellä maisemaa ihaillen.

Toivottamme tervetulleiksi kaikki Käyrälammen alueella aikaa viettävät! Kesällä terassille ja Lammenranta Beach Housen antimien ääreen voi poiketa rennosti vaikka suoraan uimareissulta!

Tervetuloa Lammenrantaan viihtymään ja nauttimaan!
Seuraa meitä somessa!

Lammenrannassa tapahtuu ympäri vuoden! Sunnuntaibrunssien ja teemailtojen ajankohdat voit tarkistaa Raflaamosta. Tiedotamme tulevista tapahtumistamme myös somekanavillamme.

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa!

Lue lisää Raflaamosta!
Tutustu Resort-elämään