Polttarit Tykkimäki Resortilla
Tykkimäki Resortilta löydät upeat puitteet polttariviikonloppuun elämyksellisestä majoituksesta aktiviteetteihin ja herkutteluun!
Lue lisää

Tykkimäki Resortilta löydätte kaiken tarvittavan unohtumattomaan polttariviikonloppuun. Meillä on majoituksia pienille ja suurille juhlaseurueille, ja ruokailut sekä yhteiset aktiviteetit järjestyvät kaikki resortalueella. Jos tanssijalkaa vipattaa, Resortilta on vain noin 10 minuutin matka Kouvolan keskustaan! Myyntipalvelumme räätälöi juuri teille sopivan polttaripaketin!

Aktiviteetit
Runsaasti yhteistä tekemistä

Tykkimäki Resort tarjoaa polttariseurueelle runsaasti vaihtoehtoja yhteisiin aktiviteetteihin. Kymmenien kilometrien ulkoilureitit kutsuvat maastopyöräilemään tai rennolle luontoretkelle.

Suppailemaan ja melomaan pääsee Käyrälammen rannasta avautuville vesireiteille. Padelkenttä löytyy omasta takaa ja lähimetsässä risteilee 18-väyläinen frisbeegolfrata.

Voitte varata joko ohjatun elämysaktiviteetin tai vuokrata resortalueelta välineet omatoimiseen retkeilyyn.

Lue lisää aktiviteeteistamme
Majoitus
Elämyksellinen majoitus Tykkimäki Villassa

Tykkimäki Villa on täydellinen tukikohta polttariviikonlopulle! Villassa on seitsemän erillistä makuuhuonetta sekä moderni ja tilava avokeittiö. Yhteistä tilaa on reilusti ruokailulle ja hengailulle niin sisätiloissa kuin terassilla. Annoksen lisää luksusta tuovat oma sauna ja lämmitetty Drop-poreallas järvinäköalalla.

Kun varaatte kaksi villaa ja niitä yhdistävän neuvottelupaviljongin käyttöönne, saatte huikeat tilat juhlille, jopa 500 m2 ja 26 majoituspaikkaa. Paviljonki varustellaan juuri teitä varten esimerkiksi ruokailutilaksi ja sen kautta kuljette sisäkautta villasta toiseen.

Tutustu Tykkimäki Villoihin
Aktiviteetit
Tandemhyppy Utin Skydive Finlandilta

Polttaripäivä alkaa tyylillä, kun morsian tai sulhanen saapuu laskuvarjolla suoraan Resortille juhlaseurueen keskelle. Tandemhyppyjä toteuttaa Suomen suurin laskuvarjokerho Skydive Finland vain 15 minuutin ajomatkan päässä Utin lentokentällä. Tutustuthan tandemhyppyyn valmistautumiseen Skydive Finlandin verkkosivuilla!

Kun varaat minkä tahansa Tykkimäki Resortin palvelun kuten ruokailun, majoituksen tai tilaussaunan, saat tandemhypystä 50 € alennuksen verkkokauppakoodilla TYKKIMÄKITANDEM (norm. 385 € kuvauksella, 335 € ilman kuvausta).

Tandemhyppyjen varaukset ja kyselyt: info@skydivefinland.fi tai 040 530 4070.

Kuva: Daniel Ferreira @skydivedfx

Tutustu hyppyjärjestelyihin ja -ehtoihin
Elämykset
Rentoutushetki saunassa ja porealtaan kuohuissa

Päivä jatkuu panoraamasaunan lauteille perinteisten polttaritaikojen pariin! Nyt on hyvä hetki rentoutua ja nauttia maisemista. Panoraamasaunoillamme on yksityinen terassialue vilvoitteluun, ja ripauksen luksusta tuovat lämmitetyt Drop-porealtaat. Käyrälammen vesiin pääsette pulahtamaan helposti Resortin omilta laitureilta.

Lue lisää saunostamme
Ravintola
Herkulliset tarjoilut Lammenranta Kitchen & Barista

Juhlapäivä Resortilla sujuu kuin siivillä hyvän ruoan ja yhteisten aktiviteettien merkeissä. Lammenranta Kitchen & Bar valmistaa tarjoilut nautittaviksi joko Tykkimäki Villassa tai ravintolassa. Aamuihin saatte astetta enemmän luksusta majoituskohteeseen toimitettavalla runsaalla aamiaiskorilla.

Tutustu ravintolaamme!

Elämyspaketit ryhmille

Valmiit elämyspaketit helpottavat tilaisuuden järjestämistä ja ovat räätälöitävissä juuri tarpeisiinne sopiviksi. Tutustu tarjontaan ja ole rohkeasti yhteydessä!

Resort Fun
 • Vapaavalintainen ohjattu aktiviteetti.
 • Panoraamasauna porealtaalla tai rantasauna savusaunalla ja omalla laiturilla, 3 h
 • Herkullinen yhden pääruoan ruokailu
 • Lammenranta Kitchen & Barissa
 • Varattavissa ympäri vuoden.
 • Varattavissa vähintään kuuden hengen seurueille.
 • Hinta: alk. 110 €/henkilö.
Resort Fiini
 • Vapaavalintainen ohjattu aktiviteetti.
 • Panoraamasauna porealtaalla tai rantasauna savusaunalla ja omalla laiturilla, 3 h.
 • Tervetulomaljat.
 • Herkullinen kolmen ruokalajin fiinimpi illallinen Lammenranta Kitchen & Barissa.
 • Varattavissa ympäri vuoden.
 • Varattavissa vähintään kuuden hengen seurueille.
 • Hinta: alk. 145 €/henkilö.

Ota yhteyttä

Ole yhteydessä Kymen Seudun Osuuskaupan matkailu- ja ravitsemuskaupan myyntipalveluun ja räätälöimme juuri teidän seurueellenne sopivan polttaripaketin!

sales.kymenseutu@sok.fi
Puh. 010 762 4090

(pvm/mpm, avoinna arkisin 8-17)