Pääsiäinen Tykkimäki Resortilla
Ota askel kohti kevättä ja valoa! Vietä astetta rennompi pääsiäinen Kouvolassa Käyrälammen rannalla
Lue lisää

Ota rentouttava keväinen irtiotto Tykkimäki Resortille Kouvolaan! Perheellä tai kaveriporukalla vietätte pääsiäisen mukavasti moderneissa villoissamme tai hirsihuviloissamme. Pariskunnat tai ystävykset taas nauttivat astetta fiinimmästä eräilystä Glamping Laawuissamme. Päivät voi viettää nähtävyyksiin tutustuen, luonnossa liikkuen tai rennosti oman majoituksen rauhassa. Valitsit majoituksen kuin majoituksen meillä et pääse upeaa keväistä järvimaisemaa pakoon!

Keväinen luonto kutsuu

Tykkimäki Resort tarjoaa mahdollisuudet aktiivilomailuun ympäri vuoden. Kymmenien kilometrien pituiset ulkoilureitit ja metsäluonto odottavat niin patikoijia, pyöräilijöitä kuin hiihtäjiäkin.  Välineet eri aktiviteetteihin vuokraat yhteistyökumppanimme Saimaan Palju Eventsin vuokraamosta resortalueelta.

Lue lisää aktiviteeteistamme
Nauti löylyistä!

Päivän puuhien jälkeen nautiskellaan saunoista ja maisemista Drop-porealtaan kuohuissa. Majoitusten omien saunojen lisäksi Tykkimäki Resortilla voit nauttia löylyistä modernissa panoraamasaunassa hulppein järvinäköaloin. Panoraamasaunoilla on yksityinen terassialue vilvoitteluun ja ripauksen luksusta tuovat lämmitetyt porealtaat. Kaikilta saunoilta pääset helposti pulahtamaan Käyrälammen vesiin Resortin omilta laitureilta. Talvisin uimareita kutsuu virkistävä avanto.

Lue lisää saunostamme
Pääsiäisherkut Lammenrannasta

Pääsiäisherkut voi kokkailla omalla porukalla majoitusten hyvin varustelluissa keittiöissä tai istua Lammenranta Kitchen & Barin valmiiseen pöytään! À la carte -listalta löydät perinteiseen ja kokeilevaan makuun sopivat annokset. Aamuihin saat astetta enemmän luksusta majoituskohteeseen toimitettavalla runsaalla aamiaiskorilla. Aamiaisen voit tilata majoitusvarauksen yhteydessä.

Tutustu ravintolaamme!
Kulttuuria ja luontokohteita Kymenlaaksossa

Kouvolassa ja Kymenlaaksossa on runsas tarjonta kulttuuria ja luontoa eri pituisten päiväretkien kohteiksi.

  • Repoveden kansallispuisto Kouvolan pohjoispuolella on upea retkikohde kaiken tasoisille kulkijoille. Nuotiopaikat polttopuineen ovat käytössä ympäri vuoden.
  • Valkmusan kansallispuisto Pyhtäällä on pala Lappia Kymenlaaksossa. Ojittamaton avosuo on harvinainen nähtävyys Etelä-Suomessa.
  • Kotkassa Merikeskus Vellamo näyttelyineen on ainutlaatuinen arkkitehtuurikohde. Pääsiäisviikonloppuna näyttelyt ovat avoinna lauantaina ja sunnuntaina. Samalla reissulla suosittelemme vierailua myös Akvaariotalo Maretariumissa. Tarkista aukioloajat Merikeskus Vellamon ja Maretariumin verkkosivuilta.
  • Kuusankosken Taideruukin rosoinen tehdasmiljöö puoteineen ja näyttelyineen on koettava itse!
  • Ostoksille pääset Kouvolan Prismakeskuksessa ja Kauppakeskus Veturissa. Prismakeskuksessa on jälleen avautunut täysin uusiutunut lapsiperheiden suosikkikohde, Tykkimäki Actionpark

 

Astetta rennompi startti keväälle - Tykkimäki Resort!