Talviloma Tykkimäki Resortilla
Tykkimäki Resortilla riittää tekemistä ympäri vuoden.
Lue lisää

Ei ihan Lappi mutta lähellä! Ainekset huolettomaan talvilomaan löydät uudelta Tykkimäki Resortilta! Perheet ja kaveriporukat majoittuvat mukavasti moderneissa villoissamme tai hirsihuviloissamme. Pariskunnille ja ystävyksille suosittelemme tunnelmallisia Glamping Laawuja.

Hiihtoa, lumikenkäilyä, laskettelua pilkkimistä ja paljon muuta

Tykkimäki Resortilla ei talvinen tekeminen lopu kesken! Aivan porteiltamme suihkit Kouvolan kymmenien kilometrien pituisille hiihtoladuille, ja luontopoluille pääset omatoimisesti vaikkapa lumikenkäillen. Erityisesti lapsiperheiden suosiossa oleva Mielakan rinnekeskus sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Resortilta. Kalaonneasi voit koettaa pilkillä, jos Käyrälammen jäät kantavat. Kysy pilkkivehkeitä lainaan vastaanotosta!

Perinteiset lumikengät ja liukulumikengät vuokraat Resortilta. Tee varaus suoraan yhteistyökumppanimme Saimaan Palju Eventsin verkkopalvelusta.

Lue lisää!
Höyryävää lohikeittoa ja munkkikahveja

Ravintola Lammenranta Kitchen & Bar* tarjoaa maittavat ateriat talvilomalaisten aktiivipäiviin. Lämmin lohikeitto tai churrot ja kaakao siivittävät vielä yhdelle kierrokselle hiihtoladulla, ja afterskille voi suunnata talviselle terassillemme.

* Ravintola Lammenranta palvelee tiistaista sunnuntaihin. Maanantaisin ravintola on suljettu.

Lue lisää ravintolastamme!
Rentoutumista saunan lauteilla

Päivän puuhien jälkeen nautiskellaan saunoista ja maisemista Drop-porealtaan kuohuissa. Majoitusten omien saunojen lisäksi Tykkimäki Resortilla voit nauttia löylyistä modernissa panoraamasaunassa,  perinteisessä rantasaunassa tai savusaunassa.

Tiedustele saunavarauksia vastaanotosta!

tykkimaki.resort@sok.fi
Puh: 010 762 4091 (pvm/mpm)

 

Lue lisää
Lisää tekemistä Kymenlaakson alueella
Vain 15 min. ajomatkan päässä
N. 40 – 50 min. ajomatkan päässä
Astetta mutkattomampi talviloma - Tykkimäki Resort!